eur:
393.24
usd:
367.33
bux:
65863.72
2024. április 23. kedd Béla
Rétvári Bence, az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára védőmaszkot visel a koronavírus-járvány miatt az Országgyűlés plenáris ülésén 2020. október 12-én.
Nyitókép: MTI/Kovács Tamás

Koronavírus: friss hírek Rétvári Bence állapotáról

Koronavírussal fertőződött meg az államtitkár a közelmúltban. A pozitív teszt óta otthonról dolgozik, lábadozik.

Koronavírussal fertőződött meg Rétvári Bence, az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára a közelmúltban. Az egészségi állapota kielégítő. A tünetek közül egyedül a levertség jelentkezett nála. A pozitív teszt óta otthon dolgozik, lábadozik – adta hírül a Magyar Nemzet.

Mint ismert, már augusztusban házi karanténba került a kormány néhány tagja, de előbb Gulyás Gergely és Orbán Balázs, majd Varga Judit tesztje is negatív lett.

Minden Infostart-cikk a koronavírusról itt olvasható!

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.23. kedd, 18:00
Sz. Bíró Zoltán
történész, Oroszország-szakértő
Berobbant a mesterséges intelligencia a vállalatok életébe, mindenki beszáll az AI-versenybe

Berobbant a mesterséges intelligencia a vállalatok életébe, mindenki beszáll az AI-versenybe

Az első számú globális megatrend lett a mesterséges intelligencia boom, ami alapjaiban ír át üzleti modelleket, diszruptálhat iparágakat és felborítja az eddigi játékszabályokat. Egy teljes konferencianapon keresztül azzal foglalkozunk az AI in Business c. rendezvényünkön, milyen változásokat hoz az AI az üzlet számára az egyes szektorokban és területeken. Mellébeszélés helyett üzleti stratégiákat, valós megoldásokat és use case-eket mutatnak be a témát ismerő tanácsadók, IT-beszállítók, és azok a vállalati vezetők, akik már aktívan keresik vagy már meg is találták az AI-ban rejlő üzleti lehetőségeket. A Portfolio AI in Business rendezvényéről ebben a cikkünkben számolunk be.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×