INFORÁDIÓ 
2020. szeptember 30. szerda
Jeromos

újbuda

koronavírus

karantén

halálos baleset

öngyilkosság

újbuda

Rendőrségi helyszínelés Budapesten a XI. kerületi Hadak útján, ahol kizuhant egy emeletes ház ablakából egy férfi és ráesett egy babakocsit toló nőre 2020. július 31-én. Mindketten meghaltak, a babakocsi összetört, de a benne lévő gyermek csak könnyebben sérült.

Újabb megrázó részletek a családjával sétálni induló újbudai nő tragédiájáról

Infostart

Összeroppant a gyásztól annak a fiatal nőnek a családja, aki tragikus körülmények között vesztette életét péntek délután a XI. kerületben.

Mint arról az Infostart is beszámolt, az elmúlt pénteken tragikus körülmények között életét veszítette egy családjával épp sétálni induló nő a fővárosban, miután rázuhant egy férfi, aki a 14. emeletről vetette ki magát.

B. Erzsébet hároméves kislánya és a babakocsiban fekvő másik gyermeke nem sérült meg, noha a gyerekkocsi ripityára tört. Az asszony férje pár lépéssel lemaradva jött ki a házból. „Egy hatalmas ordítást, majd egy puffanást hallottam. Gondolom, a férfi kiabált, amikor kivetette magát. Ezután már csak azt láttam, hogy férj próbálja leszedni a nőről a férfi mozdulatlan testét” – idézte fel a drámai pillanatokat egy szemtanú a Blikknek.

A bulvárlap információ szerint a pár nemrégiben Erdélyben járt, meglátogatták az asszony rokonait. Hazaérkezésük után karantén várt rájuk.

„Az ajtajukon most is ott van a karantént jelző piros cetli,

és amikor összefutottam velük a lépcsőházban, boldogan újságolták, hogy végre kijöhetnek a szabad levegőre. Első útjuk a játszótérre vezetett” – fogalmazott a család egyik szomszédja.

A 14. emeletről leugró férfi vélhetően szerelmi bánatában hozta meg végzetes döntését. B. János légkondicionálót szerelni ment a házba, ám közben kaphatott egy hívást, ami mindent megváltoztatott - értesült a lap.

Ha segítségre van szüksége

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123 telefonszámot, akár mobiltelefonról is!

Nyitókép: MTI/Mihádák Zoltán
A címlapról ajánljuk

×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018