eur:
393.72
usd:
364.98
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta
Rendőrségi helyszínelés Budapesten a XI. kerületi Hadak útján, ahol kizuhant egy emeletes ház ablakából egy férfi és ráesett egy babakocsit toló nőre 2020. július 31-én. Mindketten meghaltak, a babakocsi összetört, de a benne lévő gyermek csak könnyebben sérült.
Nyitókép: MTI/Mihádák Zoltán

Szívet facsaró vallomást tett az apa, akinek a feleségére zuhant egy öngyilkos férfi

Pontosan tudja, hogy az élete soha többé nem lesz olyan, mint régen, mégis úgy érzi a feleségét tragikus körülmények között elvesztő Bronz Gábor, hogy a gyász legnehezebb szakaszán már túl van, néha már „a fényt is látja az alagút végén”.

A kétgyerekes édesapa nyáron, váratlanul vált özveggyé, amikor egy öngyilkos férfi egy újbudai ház 14. emeletéről pont az utcára kilépő feleségére zuhant. A nőnek esélye sem volt a túlélésre, olyan erővel csapódott rá a halálba ugró férfi. Férje pillanatokkal a történések után ért a tragédia helyszínére, párja a kezei között halt meg. Három és fél éves kisfiúk közvetlen közelről nézte végig, ami az édesanyjával történt, akkor féléves kishúga pedig a babakocsiban volt. Centiken múlt, hogy a két picinek semmi baja nem lett – idézi föl a történteket a Blikk.

A tragédia után Gábor szívét teljes egészében kitöltötte a fájdalom, amit párja elvesztése okozott, mára azonban úgy érzi, a gyógyulás útjára lépett. „Bármilyen furcsán is hangzik, de tudomásul kellett, hogy vegyem: az élet megy tovább. Az emberi lélek egy fantasztikus szerkezet, a legnagyobb fájdalomból is képes, ha nagyon lassan is, de kigyógyulni” – mondta a bulvárlapnak, hozzátéve, hogy ma már nem tölti ki minden pillanatát a gyász, mikben tudja, soha nem lesz már olyan szép és tökéletes élete, mit feleségével volt.

A férfi – kisfiával együtt – rendszeresen jár pszichológushoz, elmondása szerint a szakember rengeteget segít mindkettőjüknek. „Most már azt is ki merem mondani, hogy egyszer még lesz új párom, ami nekem legalább annyira jót tesz majd, mint a gyerekeknek. Azzal is számolok, hogy valószínűleg olyan hatalmas érzéseket nem fogok már senkivel megélni, mint Erzsébettel, de ennek a felismerése nem zárja ki, hogy párkapcsolatom legyen.”

Azt is elárulta, fia, bár rettentően anyás volt, „fantasztikus bölcsességgel” viseli a helyzetet. Édesanyja emlékét azonban mindig ápolni fogják.

Ha segítségre van szüksége
Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123 telefonszámot, akár mobiltelefonról is!

Címlapról ajánljuk
Fábián László: nem elérhetetlen cél a kétszáz fős magyar csapat a párizsi olimpián

Fábián László: nem elérhetetlen cél a kétszáz fős magyar csapat a párizsi olimpián

A jelenlegi világranglista-helyezések alapján több mint húsz sportágban lehetnek érdekeltek a magyarok a nyári ötkarikás játékokon – mondta az InfoRádióban a Magyar Olimpiai Bizottság főtitkára. Fábián László beszélt a hazai rendezésű kvalifikációs versenyek, köztük az április 25-én kezdődő szegedi evezős Európa-bajnokság jelentőségéről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
A béke lehetőségéről beszélt a moszkvai miniszter, csúcsfegyvereket kaphat Kijev – Háborús híreink pénteken

A béke lehetőségéről beszélt a moszkvai miniszter, csúcsfegyvereket kaphat Kijev – Háborús híreink pénteken

Oroszország kész garantálni a folyamat többi résztvevőjének jogos biztonsági érdekeit az ukrajnai konfliktus békés rendezése esetén, ha maga is ugyanilyen garanciákat kap - jelentette ki Szergej Lavrov orosz külügyminiszter az Izvesztyija című lapban pénteken közölt interjúban. Az Egyesült Államok korábban ellenállt Ukrajna kérésének a nagy hatótávolságú ATACMS rakéták szállítására. Az elmúlt időszak eseményei következtében Washington újraértékelheti álláspontját - számolt be a Defense One. Cikkünk folyamatosan frissül.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×