eur:
393.55
usd:
364.53
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta
Nyitókép: police.hu

A balatoni rendőrök így "nyaralnak": retteghetnek az autósok - videó

A balatonalmádi, a balatonfüredi és a tapolcai rendőrkapitányságok illetékességi területein hajtottak végre fokozott ellenőrzést a Veszprém megyei rendőrök és a Készenléti Rendőrség munkatársai. Utóirat: "A fokozott ellenőrzés a jövőben is folytatódik."

A Balatoni Közbiztonsági Koordinációs Bizottság munkaprogramja alapján elrendelt fokozott ellenőrzést végeztek a rendőrök június 26-án 14 órától 27-én 2 óráig a balatonalmádi, a balatonfüredi és a tapolcai rendőrkapitányságok illetékességi területein.

Az akció célja az érintett területeken belüli koncentrált bűnügyi és közlekedésrendészeti ellenőrzés volt, melyben közel 40 rendőr vett részt.

A rendőrök mintegy 1057 magyar és 13 külföldi hatósági jelzésű járművet ellenőriztek és

több mint 200 sofőrnél alkalmaztak alkoholszondát, büntetőeljárás két járművezetővel szemben indult, további két sofőrnek közigazgatási bírságot szabtak ki az intézkedő járőrök a mért értéknek megfelelően.

A jármű nem megfelelő műszaki állapota és egyéb kisebb fokú közlekedési szabálysértések miatt 4 feljelentés készült, 22 közlekedőnek helyszíni bírságot szabtak ki. A biztonsági öv használatát 7 személy mulasztotta el, 2 sofőr pedig túllépte a megengedett sebességhatárt, velük szemben közigazgatási eljárást kezdeményeztek a járőrök.

A fokozott ellenőrzés a jövőben is folytatódik.

Címlapról ajánljuk
A 300 eurót is meghaladhatják az idei húsvéti költségek Szlovákiában

A 300 eurót is meghaladhatják az idei húsvéti költségek Szlovákiában

300 eurónál is többe kerülhet az idei húsvéti bevásárlás Szlovákiában. A Partners piackutató vállalat számításai szerint, 5 százalékkal kénytelenek többet költeni erre az emberek, mint tavaly. Az élelmiszer drágább, a húsvéti díszítés kicsit olcsóbb lett. Egyre több ünnepi asztalon jelenik meg a bárányhús.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
A béke lehetőségéről beszélt a moszkvai miniszter, csúcsfegyvereket kaphat Kijev – Háborús híreink pénteken

A béke lehetőségéről beszélt a moszkvai miniszter, csúcsfegyvereket kaphat Kijev – Háborús híreink pénteken

Oroszország kész garantálni a folyamat többi résztvevőjének jogos biztonsági érdekeit az ukrajnai konfliktus békés rendezése esetén, ha maga is ugyanilyen garanciákat kap - jelentette ki Szergej Lavrov orosz külügyminiszter az Izvesztyija című lapban pénteken közölt interjúban. Az Egyesült Államok korábban ellenállt Ukrajna kérésének a nagy hatótávolságú ATACMS rakéták szállítására. Az elmúlt időszak eseményei következtében Washington újraértékelheti álláspontját - számolt be a Defense One. Cikkünk folyamatosan frissül.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×