eur:
394.29
usd:
370.44
bux:
65674.41
2024. április 19. péntek Emma
Összetorlódott járművek araszolnak az M7-es autópálya Budapest felé vezető oldalán, a töreki pihenőhely közelében, ahol a rendőrség és társszervei teljes kitereléses közlekedésrendészeti ellenőrzést tartanak.
Nyitókép: MTI Fotó: Varga György

Nagy a torlódás a Balaton felé, baleset is történt

Élénk a forgalom az M7-es autópályán a Balaton felé. Az M1-esen baleset történt.

Az M1-M7 autópálya közös kivezetőjétől Martonvásárig telítettek a sávok, szakaszos torlódásokra kell számítani - írja az Útinform.

Az M1-es autópályán, Budapest felé baleset történt a 40-es km-nél. A 46-os km-nél, a terelés elején az átterelt sávot lezárták, így a forgalom a főváros felé csak egy sávon halad.

A helyszínelés és műszaki mentés miatt Hegyeshalom irányába is csak egy sáv járható! Mindkét irányban több km-es a torlódás,

aki teheti, a főváros felé az 56-os km-nél, a Tatabánya Óváros csomópontnál, Hegyeshalom felé pedig már a 27-es km-nél, Herceghalomnál az 1-es főút felé kerüljön!

Szintén baleset történt az M3-as autópályán, Nyíregyháza felé a 39-es km-nél, a bagi csomópontnál. Sávlezárás lassítja az előrejutást, több km-es a torlódás! Aki teheti, Gödöllőnél térjen le a 3-as főútra, visszatérni a Hatvan-nyugat csomópontnál lehet.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Lefordultak az amerikai indexek

Lefordultak az amerikai indexek

Gazdasági információk tekintetében ma az amerikai lakáspiacról közölnek újabb adatot, ez a monetáris politikai kilátások szempontjából lehet érdekes. A héten eddig kedvezőtlenül alakulnak a részvénypiaci folyamatok, elsősorban az Izrael és Irán közötti konfliktus fokozódása nyomta rá a bélyegét a hangulatra, emellett továbbra is ott vannak a ragadós amerikai inflációval kapcsolatos aggályok, amelyek azt a narratívát erősítik, hogy akár hosszabb ideig maradhat a magas kamatszint. A magyar tőzsde ma esett, az európaiak viszont pluszban zártak. A tengerentúlon egyelőre esés látszik.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×