eur:
393.5
usd:
364.65
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta
Láng Zsolt, a Fidesz-KDNP fővárosi képviselője az új összetételű Fővárosi Közgyűlés alakuló ülésén a Városháza dísztermében 2019. november 5-én.
Nyitókép: MTI/Balogh Zoltán

Láng Zsolt: emberkísérlet zajlik a budapesti közlekedőkkel

A budapesti Fidesz-KDNP frakcióvezetője szerint Karácsony Gergely szembement választási ígéreteivel.

Emberkísérlet zajlik a közlekedőkkel: nem mérik fel az igényeiket, hogy hogyan lehet az autós, a kerékpáros és a gyalogos forgalom összhangját megteremteni - mondta Láng Zsolt a Kossuth rádió reggeli műsorában. Kiemelte: Karácsony Gergely főpolgármester már a koronavírus-járvány alatt "kísérletezni" kezdett a fővárosi közlekedéssel: először ritkította a forgalomban lévő buszok számát, majd újra emelte azok számát.

A budapesti Fidesz-KDNP frakcióvezetője hozzátette, a főpolgármester akkor sem egyeztetett senkivel, amikor biciklisávokat festetett fel Budapest forgalmas közútjaira, és ezzel óriási dugókat okozott.

Szerinte Karácsony Gergely - a választási ígéretével szembemenve - nem az átláthatóságot növelte, és nem is vonta be a budapestieket a döntésekbe.

Láthatóan a fővárosi Fidesz-KDNP-s képviselők véleménye sem számít, és nagyon nehéz így dolgozni a közgyűlésben

- tette hozzá Láng Zsolt.

Címlapról ajánljuk

A lelki álomkórtól óv Ferenc pápa a keresztút meditációjában

Az elnyomástól és igazságtalanságtól megalázott Krisztusok, a háború őrültsége miatt mosolyukat vesztett gyermekek és a bántalmazást elszenvedő nők a főszereplői a nagypéntek esti keresztút állomásain elhangzó meditációknak, melyeknek szövegét első alkalommal Ferenc pápa írta.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×