eur:
392.84
usd:
366.69
bux:
66129.26
2024. április 25. csütörtök Márk
Forrás: Police.hu
Nyitókép: Forrás: Police.hu

90 helyett 160-nal: többen autóversenyzőnek érezhették magukat

Gyorshajtókkal szemben intézkedtek a Csongrád-Csanád megyei rendőrök és a tatabányai kollégáik is.

A Csongrád-Csanád megyei rendőrök a napokban ismét sebességmérést végeztek, az 5-ös és az 55-ös számú főúton figyelték a forgalmat. Összesen 17 szabálytalankodóról készült a traffipax által képfelvétel, közülük többen jelentősen túllépték a megengedett sebességhatárt.

Volt olyan gépjárművezető, aki 90 helyett 163 km/órával hajtott.

A sofőrrel szemben az egyenruhások közigazgatási bírságot szabtak ki.

Forrás: Police.hu
Forrás: Police.hu

Az akció során a rendőrök három motorossal szemben is intézkedtek, mert járműveikkel rendszámtábla nélkül közlekedtek, azok nem voltak forgalomba helyezve.

A Tatabányai Rendőrkapitányság egyenruhásai Környén hajtottak végre hasonló sebességellenőrzést a hét közepén. Ennek során sikerült kiszűrniük egy járművet, amelynek vezetője 67 km/h-val lépte túl a megengedett sebességhatárt, 50 helyett 117-tel közlekedett. A sofőrrel szemben közigazgatási bírságot szabtak ki a rendőrök.

Forrás: Police.hu
Forrás: Police.hu

A hatóságok ismételten felhívják a járművezetők figyelmét, hogy a sebességtúllépés potenciális balesetveszélyt hordoz magában, ezért mindenkitől kérik, hogy minden esetben tartsák be az előírt sebességhatárokat. Mint fogalmaznak, az utak biztonságáért, a balesetek elkerüléséért a legtöbbet maguk a közlekedők tehetnek azzal, hogy a szabályokat betartva vesznek részt a közúti közlekedésben.

Címlapról ajánljuk
Okok, amelyek a magasba emelték, aztán a földhöz csapták Szoboszlai Dominik Liverpoolját

Okok, amelyek a magasba emelték, aztán a földhöz csapták Szoboszlai Dominik Liverpoolját

A Liverpool – különösen fájó ez a Vörösök híveinek – éppen a városi rivális Everton elleni vereséggel, szerdán szinte minden esélyét elveszítette a győzelemre az Arsenallal és a Manchester Cityvel vívott hármas harcban. Az Ágyúsok előnye három pont négy fordulóval a zárás előtt, ami a jobb gólkülönbség miatt valójában négy. A City két mérkőzéssel kevesebbet játszott náluk, de a vesztett pontokat tekintve az előnye öt pont Szoboszlai Dominik csapatával szemben.

Döntött a kormány: három kérdésben is módosítják az alaptörvényt

Megszűnik az igazságügyi miniszteri ellenjegyzés a kegyelmi ügyekben, viszont kiskorúkat érintő ügyekben nem lehet majd kegyelmet adni – jelentette be a Kormányinfón Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter. Két további kérdésben is módosul az alaptörvény. Május 8-én Budapestre látogat a kínai elnök.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×