INFORÁDIÓ 
2020. augusztus 8. szombat
László

koronavírus

veszélyhelyzet

parlament

zugló

önkormányzat

Horváth Csaba, az MSZP főpolgármester-jelöltje az MSZP kongresszusán, ahol a párt európai parlamenti (EP-) listájáról és választási programjáról döntenek a Villányi úti Konferenciaközpontban 2019. február 16-án.

Zuglóban a polgármester döntött a veszélyhelyzet fenntartásáról

Infostart

Bár a kormány által kihirdetett veszélyhelyzet március 26-án hatályát veszti, Zuglóban a polgármester utasítása alapján továbbra is érvényben maradnak az elrendelt korlátozások.

Zuglóban március 26. után is érvényben maradnak azok a rendelkezések, amelyek a kormány által a koronavírus-járvány miatt elrendelt veszélyhelyzettel összefüggésben léptek hatályba - közölte a kerület vezetése. Az erről szóló utasítást Horváth Csaba polgármester és Tiba Zsolt jegyző adta ki szerdán Zugló országgyűlési képviselőjével, Tóth Csabával egyetértésben.

A döntés értelmében az önkormányzat tulajdonában, fenntartásában működő társaságok és intézmények továbbra is követik a kormánynak és a kormányzati szerveknek a koronavírus-járványra vonatkozó rendelkezéseit és iránymutatásait.

Az utasítás március 26-án lép hatályba és

mindaddig érvényben marad, míg az Országgyűlés nem dönt a veszélyhelyzettel kapcsolatban meghozott rendelkezések meghosszabbításáról

- derül ki a polgármesteri hivatal közleményéből.

Minden Infostart-cikk a koronavírusról itt olvasható!

Nyitókép: MTI/Mónus Márton
A címlapról ajánljuk

×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018