INFORÁDIÓ 
2020. szeptember 21. hétfő
Máté, Mirella

győr

polgármester

pollreisz balázs

Nemény András, Szombathely polgármestere, a Baloldali Önkormányzati Közösségek (BÖK) elnöke, Kunhalmi Ágnes, az MSZP választmányi elnöke és Pollreisz Balázs, az MSZP, a DK, a Jobbik, a Momentum és az LMP győri polgármesterjelöltje (b-j) sajtótájékoztatót tart „Tiszta várost, tiszta közéletet Győrben is!” címmel a győri MSZP-székházban 2020. január 25-én, egy nappal az időközi polgármester-választás előtt.

Két világ közötti választásról beszél az ellenzék Győrben

Infostart / MTI

Vasárnap polgármestert választ a város.

Két világ közötti választásról szól a vasárnapi időközi polgármester-választás Győrben, ahol a tisztább, korrupciómentes, szebb és gazdagabb utat Pollreisz Balázs, az ellenzéki összefogás jelöltje képviseli - hangoztatta az MSZP választmányi elnöke szombaton sajtótájékoztatón, a győr-moson-soproni megyeszékhelyen.

Kunhalmi Ágnes azt mondta, hogy ha a győriek elég bátrak, és követik Szombathely, Miskolc, Pécs és Budapest példáját, akkor a Fideszt elhagyva átállhatnak a köztársaságpártiak oldalára, és a tisztább közéletű, korrupciómentes országért léphetnek fel.

Az országban változás van, az október 13. óta tartott 12 időközi önkormányzati választásból kilencet az ellenzék nyert meg. A Fidesz ott is elveszti már a választásokat, ahol korábban nagyon szoros volt az eredmény. Ez azt mutatja, hogy az ország változást szeretne, és a győriek sem maradhatnak ki ebből - mondta.

Győr elvesztette becsületét, méltóságát és erkölcsi tartását - utalt a Borkai-ügyre a politikus, hozzátéve, hogy a Fidesz már egy évvel ezelőtt is tudott a polgármesterről készített videofelvételről és a korrupciós szálról.

Kizártnak tartom, hogy Orbán Viktor miniszterelnök ne tudott volna róla. Miért hagyta állva Borkait a Fidesz? - tette fel a kérdést. Hozzátette: "csak a vak nem látja", hogy a Borkai-ügy szálai összefonódnak a Fidesszel.

Nincs két Fidesz, a győri fideszes önkormányzati képviselők eddig is megszavaztak mindent Borkai Zsoltnak. Pollreisz Balázs a "kassza őre lesz", vigyázni fog arra, hogy a polgárokhoz, és ne a Fidesz zsebébe jusson az, ami a győrieké - mondta.

Pollreisz Balázs, az MSZP, a DK, a Jobbik, a Momentum és az LMP győri polgármesterjelöltje hangoztatta: vasárnap a győriek arról dönthetnek, hogy becsületes, tisztességes, átlátható, vagy zavaros, a körülményeket fedező és az előző évek vélhetően negatív, korrupciógyanús ügyeit inkább elrejtő városvezetést szeretnének-e.

Nemény András, Szombathely polgármestere, a Baloldali Önkormányzati Közösségek (BÖK) elnöke elmondta: Pollreisz Balázs megválasztása esetén bizonyítani fogja, hogy lehetséges kialakítani egy levegőjében, utcáiban és közéletében is tiszta várost.

Nyitókép: Krizsán Csaba
A címlapról ajánljuk

×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018