eur:
392.47
usd:
367.61
bux:
67039.3
2024. április 26. péntek Ervin
Vlagyimir Putyin orosz elnök gépkocsikonvoja a Bajcsy-Zsilinszky úton 2017. február 2-án.
Nyitókép: MTI/Bruzák Noémi

Így készül a TEK Putyin látogatására

A Terrorelhárítási Központ látja el a belügyminiszter kijelölése alapján az október 29-én és október 30-án Budapestre érkező, kiemelten védett személyek, Szergej Lavrov orosz külügyminiszter, illetve Vlagyimir Putyin orosz elnök látogatása során a személyvédelmi feladatokat.

A nemzetközileg védett személyek biztosítása érdekében a TEK a szükséges személy- és létesítményvédelmi intézkedéseket életbe léptette és ezeket a látogatás végéig fenntartja.

A TEK felhívja a közlekedők figyelmét, hogy a kiemelten védett személyek budapesti tartózkodása során a küldöttség mozgásával párhuzamosan több útvonalon időszakos terelésre, forgalomkorlátozásra, illetve lezárásra kerül sor.

A korlátozásokkal érintett útvonalak listája és a tájékozódást segítő információs térkép a rendőrség honlapjáról letölthető.

Az útvonal-korlátozásokat a hatóságok csak a külföldi delegáció biztonságos mozgásához feltétlenül szükséges ideig tartják fenn, így segítve a Budapesten közlekedőket.

Az esetlegesen előforduló kényelmetlenségek miatt a közlekedők megértését és türelmét kérjük.

Címlapról ajánljuk
Már az egészségügyi rendszereket is veszélyeztetik a kiberbűnözők

Már az egészségügyi rendszereket is veszélyeztetik a kiberbűnözők

A pénzügyi szektor sokkal jobban fel van készülve a különféle kibertámadásokra, mint az egészségügyi szolgáltatók – mondta az InfoRádióban Palicz Tamás egészségügyi kiberbiztonsági szakértő. Arról is beszélt, hogy az utóbbi időben előfordult, hogy bizonyos támadások után teljesen újra kellett szervezni egy-egy kórház vagy egyes estekben egy teljes régió működését.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×