eur:
393.81
usd:
365.72
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta
Nyitókép: Pixabay

Zárva lesz a Lánchíd délután, és ez még nem minden

Demonstráció, motoros felvonulás és más rendezvény is lesz Budapest szívében.

A BKK közlése szerint 17 és 18 óra között motoros felvonulás miatt korlátozásra kell készülni a Citadella–Sánc utca–Hegyalja út–Erzsébet híd–Belgrád rakpart–Szabadság híd–Szent Gellért rakpart–Döbrentei tér–Hegyalja út–BAH csomópont–Budaörsi út útvonalon.

15 és 17 óra között lezárják a Lánchidat demonstráció miatt. A 105-ös autóbusz terelve az Erzsébet hídon át közlekedik. A 16-os és a 16B autóbusz a Clark Ádám tér és a Széll Kálmán tér, illetve a Dísz tér között jár.

Szakaszos lezárásra kell számítani ma 15.30 és 16.30 óra között a Hősök tere–Andrássy út–Teréz körút–Erzsébet körút–Rákóczi út–Károly körút–Bajcsy-Zsilinszky út–József Attila utca–Pesti alsó rakpart–Jászai Mari téri felhajtó–Margit híd–Margit szigeti behajtó útvonalon rendezvény miatt.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
Külső segítséggel pörgetnék fel az ukrán fegyvergyártást, Oroszország elleni háborúhoz fegyverkezik a NATO-tagállam – Háborús híreink pénteken

Külső segítséggel pörgetnék fel az ukrán fegyvergyártást, Oroszország elleni háborúhoz fegyverkezik a NATO-tagállam – Háborús híreink pénteken

Kijevnek több fegyverre van szükség, Lengyelország és Ukrajna ezért azt tervezi, hogy közös fegyvergyártó vállalatokat létesítenek a két ország területén - jelentette be Denisz Smihal ukrán kormányfő csütörtökön Varsóban, a lengyel hivatali partnerével közös sajtóértekezleten. Martin Herem, az észt fegyveres erők főparancsnoka bejelentette, országának két év alatt meg kell kétszereznie a védelemre fordított összegeket, hogy elegendő lőszert halmozhasson fel ahhoz, hogy döntő vereséget mérjen egy orosz inváziós erőre – írja a Reuters. Cikkünk folyamatosan frissül.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×