eur:
394.06
usd:
365.63
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta
Tarlós István főpolgármester a Blaha Lujza tér rekonstrukciójáról tartott sajtótájékoztatón a Józsefvárosi Önkormányzat Polgármesteri Hivatalában 2018. március 28-án. Mintegy kétmilliárd forintból várhatóan 2019 végére valósulhat meg a tér rekonstrukciója.
Nyitókép: Balogh Zoltán

Bevette Tarlós a közfejlesztési tanácsba az MSZP erős emberét

Tóth József is tagja lesz a fővárosi közfejlesztési tanácsnak a főpolgármester felkérésére. A grémium Tarlós István szerint elsősorban a budapesti nagyprojekteket teszi majd gördülékenyebbé.

A fővárosi közfejlesztési tanács november 17-i megalakulásával sokkal stabilabbá válik a budapesti kiemelt projektek finanszírozása - mondta a harmadik ciklusára készülő főpolgármester, Tarlós István kedden a Budapest 2030 címmel rendezett fővárosi konferencián.

A kiemelt, a főváros által kezdeményezett és befogadott projektek a közfejlesztési tanácson keresztül már az államéi is lesznek, tehát sokkal biztonságosabbá és stabilabbá válik ez a finanszírozás - mutatott rá Tarlós István.

Bejelentette: a XIII. kerület szocialista polgármestere, Tóth József elfogadta a felkérését, hogy tagként vegyen részt a tanács munkájában. Ez azt igyekszik bizonyítani, hogy

"nem valamiféle politikai összeesküvésről, hanem a város sorsának alakításáról van szó"

- fogalmazott Tarlós István.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×