eur:
389.51
usd:
357.67
bux:
73375.88
2024. július 23. kedd Lenke
Nyitókép: Pexels

A BKIK hitelt is közvetítene

Sikeres banki tárgyalások esetén hitelpontokká alakulhatnának a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara bizonyos irodái. Koncepciógyártó, politikai kapcsolattartó műhelyeket is létrehoznának.

Három bankkal tárgyal a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara a kis- és középvállalkozások forrásigényéről - írja a Kamarára hivatkozva az mfor.hu. A célzott hitelcsomagok adott esetben akár a kamara irodáiban is igényelhetők lesznek.

A szervezet tájékoztatása szerint ugyanis az egyik bank "ügyintézésre" átadhatja a BKIK-nak a hitelcsomagját, ami a kamarában lesz a legolcsóbb. A tárgyalások állítólag jól haladnak, kedvező irányba tartanak. Csoltó Gábor kamarai elnök szerint

a hitelcsomagokat a kerületi tagcsoportok irodáiban is el lehetne érni, így ezek az irodák hitelpontokká is válhatnának.

Ezen kívül más változás is lesz a kamara életében: Úgynevezett szellemi műhelyeket állítanak fel, melyek a koncepciók kidolgozása mellett a politikai kapcsolattartást is segítik.

Címlapról ajánljuk
Egy fontos szabályon változtatna az olimpia magyar kézilabdabírója

Egy fontos szabályon változtatna az olimpia magyar kézilabdabírója

Komoly erőnléti és mentális felkészülést kell végeznie Kiss Olivérnek, aki Bíró Ádámmal együtt játékvezetőként dolgozhat a párizsi olimpia kézilabdatornáján. Azt még nem tudja, hogy melyik mérkőzéseket kapják, de az biztos, hogy a magyarok csoportjában nem vezethetnek.

Joe Biden visszalépése után egyik fő szövetségesét veszítette el Olaf Scholz

A német pártok nagy része Joe Bident pártolta az amerikai elnökválasztási kampányban, az elnök visszalépése azonban új helyzetet teremtett. Az AfD szerint viszont Kamala Harris ajánlásával Joe Biden Donald Trumpnak tett "óriási szívességet".
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.23. kedd, 18:00
Haranghy Csaba
a Nemzeti Vízművek Zrt. vezérigazgatója
Nagyot mentek ma az amerikai tech papírok

Nagyot mentek ma az amerikai tech papírok

Vasárnap Joe Biden bejelentette, hogy visszalép a 2024-es amerikai elnökválasztástól. A befektetők és piaci elemzők véleménye egyelőre megoszlik arról, hogy milyen hatással lesz ez a döntés a piacokra. Ami viszont biztos, hogy az ázsiai piacokon vegyes hangulatban telt a kereskedés a váratlan kínai kamatvágást követően: a vezető indexek közül csak a Hang Seng tudott pluszban zárni. Ezt követően az európai tőzsdéken határozott emelkedést láthattunk, és a Nasdaq vezetésével az amerikai tőzsdék is felpattantak.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×