eur:
392.49
usd:
365.97
bux:
66865.77
2024. április 25. csütörtök Márk

Brutális kutyatámadás Ürömön

A Pest megyei rendőrök büntetőeljárás keretében vizsgálják az eset körülményeit.

Vasárnap délelőtt támadt rá egy idős férfira a szomszéd két kutyája. A rendőrség információi szerint egy ürömi családi ház területére a szomszédos telekről ment át a két kutya, amelyek megtámadták az udvaron tartózkodó 73 éves férfit, akinek segítségére sietett 70 éves felesége, de a kutyák őt is megharapták.

Az elsődleges adatok szerint a férfit életveszélyes, a nőt súlyos sérülésekkel szállították kórházba a mentőszolgálat munkatársai.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Életvédelmi Alosztálya gondtalanságból elkövetett életveszélyt okozó testi sértés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást, az üggyel összefüggésben egy 51 éves budapesti férfit hallgattak ki gyanúsítottként.

Címlapról ajánljuk

Orbán Viktor: idén lezárhatjuk a nyugati civilizáció egy dicstelen korszakát

Megkezdődött a Millenárison a Konzervatív Politikai Akció Konferenciája (CPAC Hungary), a kétnapos rendezvény megnyitóján a miniszterelnök is beszédet mondott. Úgy látja, a progresszív liberális szellem rosszabbá tette a világot, háborúkat szított, el akarta pusztítani a nemzeteket. Szerinte e szellem hívei ugyanúgy építik ki a hatalmukat, mint annak idején a kommunisták, a folyamatot öt pontba szedte.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×