eur:
394.23
usd:
370.32
bux:
65674.41
2024. április 18. csütörtök Andrea, Ilma
Lakatos Béla Ács polgármestere beszél az I. Országos roma polgármesteri konferencián Budapesten 2015. május 28-án.
Nyitókép: MTI Fotó: Balogh Zoltán

Újra lemondott az ácsi polgármester

Lakatos Béla 16 évig vezette a Komárom-Esztergom megyei települést. Májusban egyszer már lemondott a posztjáról, de néhány nap múlva meggondolta magát.

Lakatos Béla elmondta, hogy a munkaviszonya hivatalosan egy hónap múlva szűnik meg, a városvezetéssel kapcsolatos teendőket a továbbiakban az alpolgármester és a képviselő-testület látja el.

Májusban felkerült a világhálóra egy hangfelvétel, amelyen a polgármester durva hangon beszél egy iskolai értekezleten. Ezt követően helyiek egy csoportja aláírásokat gyűjtött, hogy a testület határolódjon el a városvezetőtől.

Lakatos Béla, aki korábban nyolc évig iskolaigazgatóként dolgozott, az országgyűlési képviselő-választások után egyszer már bejelentette lemondását, mert a Momentum színeiben induló jelöltként a városban csak a harmadik helyet szerezte meg, és úgy gondolta, hogy az ácsiak nem értékelték a településért végzett 16 éves munkáját. Néhány nap múlva azonban megváltoztatta döntését.

Címlapról ajánljuk
Európa-liga élőben: csodát kellene tennie a Liverpoolnak a továbbjutáshoz
élő közvetítés

Európa-liga élőben: csodát kellene tennie a Liverpoolnak a továbbjutáshoz

A Liverpool szempontjából katasztrofálisan „sikerült” első mérkőzés miatt háromgólos hátrányból kezdik a Vörösök Bergamóban az Atalanta elleni visszavágót. A tét az Európa-liga elődöntőjébe jutás. Szoboszlai Dominik visszakerült a kezdő tizenegybe, a középpályások közül Endo és Elliott is kimaradt.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×