eur:
393.16
usd:
368.4
bux:
66115.42
2024. április 18. csütörtök Andrea, Ilma

Gigadugó kedden is - információk autósoknak, tömegközlekedőknek

A kínai és 16 közép- és kelet-európai ország vezetőinek csúcstalálkozója miatt kedden is sok lezárt útszakaszra és forgalomkorlátozásra lehet számítani.

Hétfőn közlekedési káoszt és hatalmas dugót okozott Budapest belvárosában és környező részein a számos útlezárás.

Alább az autósok és a tömegközlekedők számára lényeges keddi információkat szedtük össze.

Útlezárások:

  • Lezárták a Pesti alsó rakpartot végig, illetve északi irányban a Március 15. tértől a Jászai Mari térig, az Apáczai Csere János utcát, a Váci utcát, a Piarista utcát kedden 22 óráig, a Lánchidat, a Széchenyi István teret, a József Attila utcát és a Dorottya utcát pedig szerdán 14 óráig.
  • Lezárják a forgalom elől a Kossuth Lajos teret és környezetét 12 órától várhatóan 21 óráig, továbbá 14 és 15 óra között, majd 19:30 és 20:30 között mintegy fél órára a Bajcsy-Zsilinszky út–Alkotmány utca útvonalat is.

Gigadugó kedden is - információk autósoknak, tömegközlekedőknek

Szakaszos és időszakos lezárások:

  • Szakaszosan lezárás várható az Alkotmány utca–Bajcsy-Zsilinszky út–József Attila utca–Széchenyi István tér útvonalon kedden 14.30 és 16 óra illetve 19 óra és 20.30 között.
  • Az érintett útvonalakon a keresztirányú forgalmat időnként megállítják. Az érintett BKK-járatok módosított vagy rövidített útvonalon közlekednek.
  • A Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérre vezető utakon vasárnaptól szerdáig több alkalommal korlátozásra lehet számítani, ezért ajánlott a megszokottnál korábban elindulni.

A legfrissebb információkat a BKK Közút oldal mutatja be.

Tömegközlekedési változások kedden:

  • A 16-os autóbusz rövidített útvonalon a Széll Kálmán tér M és a Clark Ádám tér között visz utasokat, ezért a budai Vár közösségi közlekedéssel csak a Széll Kálmán tér felől érhető el.
  • A 105-ös autóbusz két szakaszon, megosztva jár: a Gyöngyösi utca M felől a Deák Ferenc tér M megállóhelyig, az Apor Vilmos tér felől pedig a Déli pályaudvar M megállóig.
  • A Boráros tér H irányú 15-ös és 115-ös autóbusz a Kossuth Lajos tér M és az Üllői út között a 9-es busszal megegyező útvonalon halad.
  • A 916-os és a 990-es éjszakai busz a Lánchíd helyett az Erzsébet hídon át közlekedik.
  • A Kossuth Lajos tér lezárása miatt 12 órától várhatóan 21 óráig az M2-es metró az állomáson megállás nélkül áthalad, a 2-es villamos pedig rövidített útvonalon, a Közvágóhíd H és a Széchenyi István tér között közlekedik.
  • Kora délután és este a Bajcsy-Zsilinszky út és az Alkotmány utca forgalma korlátozásának idején módosul továbbá a 70-es, a 72-es, a 73-as és a 78-as trolibusz, valamint 9-es, a 15-ös, a 115-ös busz közlekedése is.

Friss információk a BKK forgalmi változásokat felsoroló oldalán.

Címlapról ajánljuk

Vágujhelyi Ferenc az Arénában: mostantól azonnal fellép a NAV az önrevízióval visszaélők ellen

Az önrevízióval visszaélők csalárd gazdálkodása miatt versenyelőnyre tesznek szert a becsületes gazdálkodókkal szemben, és ezt nem tudjuk megengedni – mondta Vágujhelyi Ferenc, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal elnöke. Az InfoRádió Aréna című műsorában beszélt az szja-bevalllásokról, az eÁFA-rendszer előnyeiről, az idén kiemelten ellenőrzött területekről és arról is, hogy az adóhatósági büntetés miért hatékonyabb, mint a büntetőeljárási szankció.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.18. csütörtök, 18:00
Dobrev Klára
árnyék-miniszterelnök, a DK-MSZP-Párbeszéd EP listavezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×