INFORÁDIÓ 
2018. július 21. szombat
Dániel, Daniella
auditminőségbiztosításnato

NATO-beszállító lehet a magyar cég

InfoRádió / MTI

Idén is megújítja minőségbiztosítási rendszerét a száz százalékban magyar tulajdonú vállalat, a Jánosik és Társai Kft. Nemrég fejeződött be a cég AQAP 2120 katonai normatíva szerinti, katonai minőségirányítási rendszer auditja is, ami a NATO beszállítói minősítés feltétele.

A Jánosik és Társai Kft. tavalyi árbevétele meghaladta a 10 milliárd forintot. Az idén is több mint 10 milliárdnyi bevételt terveznek - mondta el Jánosik Lajos cégtulajdonos.

Hozzátette, hogy a vállalat idén is megújítja minőségbiztosítási rendszerét.

A több lábon álló, a takarítási szolgáltatásokban piacvezető kft.-nél a teljes körű belső átvilágítást követően erre szakosodott külső cégek auditorai május első felében végeztek az auditálásokkal.

Megújították az ISO szabványok szerinti minőség és környezetirányítási rendszerüket, valamint az MSZ munkabiztonsági , az ISO információ biztonsági és ISO energiairányítási rendszerük auditja is megtörtént.

Nemrég fejeződött be az AQAP 2120 katonai normatíva szerinti, katonai minőségirányítási rendszer auditja is. Ez utóbbi az egyik legszigorúbb tanúsítvány. Ennek megléte feltétel a NATO beszállítói minősítéshez, a részvételhez a katonai pályázatokon.

A címlapról ajánljuk

INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
 
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH