eur:
390.25
usd:
364.32
bux:
0
2024. május 2. csütörtök Zsigmond

Közterület-felügyelet - társulásban?

Lehet, hogy társulásban kellene működtetni a kerületi közterület-felügyeleteket - vetette fel a főpolgármester a térfigyelő kamerás büntetésekkel kapcsolatban.

Tarlós István az autósok bírságolásával kapcsolatban azt mondta, benne nem indulat, hanem értetlenség van.

"Lehet még az is, hogy jogszabályt kéne módosítani, az is lehet, hogy társulásban kéne a kerületekkel ezt a szervezet működtetni"

- fogalmazott.

A római-parti védműről szólva azt mondta, hogy az ügyben folyó tiltakozás ma már "érzelmi megnyilvánulás".

"Érzelmi megnyilvánulásokat észérvekkel rendkívül nehéz felülírni" - jelentette ki, hozzátéve: nagy különbség van abban, hogy valakinek van felelőssége a kérdésben vagy nincsen, akinek nincs, az beszélhet "össze-vissza mindenfélét".

A hullámtérben negyven családi ház van, amelyek az 1920-30-as években szabályosan épültek, és vannak ott állami intézmények, sportlétesítmények is, amelyek védtelenül maradnak, ha a Nánási út-Királyok útja nyomvonalon építenék fel a védművet - ismertette a főpolgármester.

A part menti védmű felépítése sokkal olcsóbb lenne és minden ingatlant megvédene

- tette hozzá.

Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára a Ligetben: "fogd be a szádat, magyar dolgozó, mert különben kirúgunk, ezt üzeni Orbán Viktor kormánya"

Európai fizetéseket, európai nyugdíjat, európai egészségügyet, európai béreket sürgetett a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti (EP-) listavezetője szerdán Budapesten. Dobrev Klára közölte, erős Európát akar, amely minden magyarra tud vigyázni, akkor is, ha a kormánnyal szemben kell megvédenie őket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×