eur:
388.7
usd:
360.91
bux:
68568.49
2024. május 7. kedd Gizella
Együtt: meg kell védeni a szabadságot, ki kell állni egy gonosz érdekkör ellen

Együtt: meg kell védeni a szabadságot, ki kell állni egy "gonosz érdekkör" ellen

A szabadság megvédésére, valamint egy "szűk és gonosz érdekkör" elleni kiállásra szólított fel az Együtt alelnöke a párt március 15-ei ünnepi megemlékezésén, a fővárosi Petőfi szobornál szerdán.

Berkecz Balázs elmondta: a forradalom és szabadságharc egy bátor nép bátor döntése volt, amely ellentmondott mindannak, amit az akkori világrend, a hatalom pökhendi birtokosai elfogadhatónak tartottak.

Együtt: meg kell védeni a szabadságot, ki kell állni egy gonosz érdekkör ellen

A forradalmárok nemcsak bátrak, hanem befogadóak és sokszínűek voltak, tisztelték a kisebbségeket és a távolról érkezőket, mert jól tudták: velük csak erősebbek leszünk, nem gyengébbek - mondta a politikus, hozzátéve, az 1848-as forradalom és bátor hősei azt is megtanították, hogy a szabadságot nem adják ingyen, azért meg kell harcolni.

Ma egy szűk és gonosz érdekkör elvette a szabadságunkat, "fékevesztett mohóságával" veszélybe sodorta a jövőnket, "diktatúrák szintjére züllesztve az országunkat", az "általa működtetett maffiaállam naponta tiporja el az igazságot"; ellenük küzdeni kell - mondta Berkecz Balázs.

Közleményük szerint "a királyi várba költözni szándékozó zsarnok múltba révedő, káros és hamis retrográd politikája nem a haladást jelenti, hanem Magyarország vesztét okozza."

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.07. kedd, 18:00
Resperger István ezredes
a Magyar Agrár-és Élettudományi Egyetem Szent-István Biztonságkutató Központ igazgatója
Nagyot ralizott az OTP!

Nagyot ralizott az OTP!

Ázsiában felemás hangulatban telt a kereskedés hétfő reggel, ezt követően Európában a múlt heti esés után szép pluszban zártak a tőzsdék, és Amerikában is az emelkedésé volt a főszerep. A hét első napján idehaza a külkereskedelmi adatokra volt érdemes figyelni, külföldön pedig nem várható nagyobb piacmozgató esemény. A magyar tőzsdén is kedvező hangulatban telt a kereskedés, elsősorban az OTP-nek köszönhetően.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×