INFORÁDIÓ 
2020. augusztus 7. péntek
Ibolya

buszbaleset

sérült

honvédkórház

Most érkezik haza a buszkatasztrófa negyedik súlyos sérültje

Infostart / InfoRádió

Az InfoRádió úgy tudja: 13 órára érkezik meg Magyarországra a veronai buszkatasztrófa negyedik súlyos sérültje. További három súlyos sérültet már hazaszállítottak mentőautóval a budapesti Honvédkórházba. Állapotukról délután egy sajtótájékoztatón számolnak be az orvosok.

Mentőautóval a budapesti Honvédkórházba szállították tegnap este a veronai buszkatasztrófa harmadik súlyos sérültjét. A 30 év körüli férfi állapota stabil, nála csonttörést, szalagsérülést és kisfokú égési sérülést állapítottak meg.

Az M1 meg nem erősített információk alapján azt közölte, a tegnap este repülővel, majd helikopterrel kórházba érkezett első két sérült egy 50-60 év körüli pár. A Honvédkórház vezetője velük összefüggésben megerősítette, hogy másod- és harmadfokú égéseket szenvedtek, esetükben a következő napokban dől el, hogy gyógyulásukhoz szükség lesz-e műtétekre.

Az InfoRádió úgy tudja, 13 óra körül érkezik ma Budapestre a negyedik sérült, akinek koponyasérülését kellett eddig ellátni. Őt légi úton szállítják Ferihegyre, majd pedig a Honvédkórházba.

A franciaországi sítúráról visszatérő, nagyrészt a budapesti Szinyei Merse Pál diákjait szállító busz péntek éjjel szenvedett balesetet Verona mellett. A szerencsétlenségének 16 halálos áldozata van. A négy súlyos sérült mellett két utast válságos állapotban kezelnek a veronai kórházakban, ők egyelőre nem szállíthatók, a baleset könnyebb sérültjei viszont már elhagyhatták Olaszországot.

Az áldozatok és a válságos állapotban lévő utasok azonosítása napokat vehet igénybe az olasz hatóságok tájékoztatása szerint.

A címlapról ajánljuk

×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018