eur:
390.19
usd:
364.21
bux:
0
2024. május 1. szerda Fülöp, Jakab

Így kezelik a Honvédkórházban a buszbaleset sérültjeit

Megérkezett az olaszországi buszbaleset első két sérültje a Honvédkórházba – mondta Tamás Róbert orvosigazgató.

Felkészülten várta a Honvédkórház a veronai buszbaleset sérültjeit. Tamás Róbert orvosigazgató elmondta: volt olyan szabadságon lévő orvos is, aki felajánlotta segítségét.

Egyelőre két sérült érkezett meg az intézménybe, egy további embert pedig vasárnap este szállítanak az intézménybe. Egy negyedik sérült hétfőn indulhat útnak Olaszországból – emelte ki.

A két, égési sérülésekkel rendelkező felnőtt kezelése elkezdődött, az ellenőrző vizsgálatok után kötéseket kaptak, a további ellátásukról a későbbiekben döntenek.

A péntek éjjel történt balesetben 16-an haltak meg, két ember állapota válságos. A buszon döntően a Szinyei Merse Pál Gimnázium diákjai és tanárai utaztak.

Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára a Ligetben: "fogd be a szádat, magyar dolgozó, mert különben kirúgunk, ezt üzeni Orbán Viktor kormánya"

Európai fizetéseket, európai nyugdíjat, európai egészségügyet, európai béreket sürgetett a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti (EP-) listavezetője szerdán Budapesten. Dobrev Klára közölte, erős Európát akar, amely minden magyarra tud vigyázni, akkor is, ha a kormánnyal szemben kell megvédenie őket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×