eur:
395.61
usd:
371.86
bux:
0
2024. április 19. péntek Emma

Hajdúhadház: Előállították a Szebb Jövőért Polgárőr Egyesület öt tagját

Előállította a Szebb Jövőért Polgárőr Egyesület öt tagját a rendőrség pénteken kora este Hajdúhadházon - erősítette meg az MTI információját a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

Kelemen Éva rendőr hadnagy közölte: öt embert "járőrözési tevékenység" miatt állítottak elő a hajdúhadházi rendőrkapitányságra, ellenük garázdaság szabálysértés miatt indult eljárás.

Gyüre Csaba jobbikos országgyűlési képviselő az MTI-nek a rendőri akcióról szólva azt mondta: az egyesület tagjai pénteken délután nem járőröztek, hanem "civilként" aláírásokat gyűjtöttek Hajdúhadház főterén.

A már több mint 2000 aláírást tartalmazó kérdőíven arra válaszolhattak a település lakói: akarják-e, hogy a Szebb Jövőért Polgárőr Egyesület továbbra is Hajdúhadház területén maradjon, és "polgárőr tevékenységet" folytasson.

Címlapról ajánljuk

Újabb részletek az idősek jogosítványáról

A Közlekedési Alkalmassági és Vizsgaközpont (KAV) tájékoztatása szerint 2021-ben 93 680 fő tett sikeres B kategóriás vizsgát, 2022-ben pedig 99 174-en, közöttük igen magas korú jelentkezők is.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×