eur:
389.49
usd:
361.89
bux:
68002.24
2024. május 4. szombat Flórián, Mónika

Rendőrök felügyelték Angyalka temetését Kolontáron

Véső nyugalomra helyezték a kolontári temetőben péntek délután a 14 hónapos Angyalkát, aki az öt héttel ezelőtt bekövetkezett vörösiszapömlés során vesztette életét.

A rendőri biztosítás mellett tartott gyászszertartáson százötven családtag és helybéli jelent meg. Ott voltak az áldozat szülei, és hároméves testvére, akik négy hétig feküdtek kórházban az erősen lúgos anyag okozta súlyos égési sérülésekkel.

A kislányt a kolontári temető hátsó sarkában temették el, hófehér keresztfája előtti sírját virágerdő borította.

A Veszprém megyei kistelepülés tíz lakosa vesztette életét az ajkai zagytározóból október negyedikén kizúdult vörösiszap miatt, és a helybéliek, valamint a szomszédos Devecser lakosaival együtt másfél százan szereztek égési sérüléseket. Csaknem harmincan szorulnak még kórházi kezelésre.

Címlapról ajánljuk
Sós Csaba: itt még komoly ütközések lesznek

Sós Csaba: itt még komoly ütközések lesznek

Még bő 50 napig szerezhetnek indulási jogot az úszók a párizsi olimpiára. Sós Csaba szövetségi kapitány több számban is nagy csatát vár a lehetséges magyar indulók között, ugyanis számonként és nemzetenként legfeljebb ketten indulhatnak az olimpián. Arról is beszélt, hogy a 15 éves Jackl Vivien nemzetközi szintű klasszis lesz a következő időszakban.

Lehet, hogy most a britek átléptek egy határt

Kijev nyugati szövetségesei eddig megtiltották az ukrán erőknek, hogy a nyugatról szállított fegyvereket Oroszországon belüli helyszínek ellen használják
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×