eur:
386.98
usd:
356.05
bux:
68088.24
2024. május 19. vasárnap Ivó, Milán

Ónos eső: Piros riasztás - ahol rossz volt, még rosszabb lesz

Szerda este újra kiadta a harmadfokú, piros riasztást a dél- és észak-dunántúli régióra az Országos Meteorológiai Szolgálat (OMSZ) - közölte Tóth Tamás meteorológus.

A két régióban újból ónos esőre kell számítani, amit később nyugat felől havazás vált fel.

Hangsúlyozta: azokon a területeken, ahol szerdán napközben is kritikus volt a közlekedési helyzet, ott az éjszaka folyamán átmenetileg még rosszabb lesz. A helyzet valószínűleg csütörtök reggelre sem normalizálódik, mert a fagy nem fog felengedni - tette hozzá. Jelenleg a Dél-Dunántúlon mínusz 2 és mínusz 4 fok között van a hőmérséklet.

Aki csak teheti, csütörtök reggel ne induljon útnak a Dunántúlon - hívta fel a figyelmet Tóth Tamás.

Közlése szerint a főváros és Közép-Magyarország térségében is várható ónos eső éjszaka, de nem olyan mennyiségben, mint a Dunántúlon. Azonban ebben a régióban is komoly síkosságra és jegesedésre lehet számítani az utakon - fűzte hozzá a meteorológus.

Címlapról ajánljuk
Minden bejelentés számít a gyermekek online bántalmazása elleni harcban

Minden bejelentés számít a gyermekek online bántalmazása elleni harcban

A szabályozás területén megindult fejlődés Európa és Magyarország számára is kiemelten fontos, csak ez teremti meg a lehetőséget a gyermekek szexuális kizsákmányolásának feltárásához, és teszi lehetővé a gyermekek védelmét az online térben – mondta Varga Árpád, az NMHH gyermekvédelmi főosztályának elemzője.

Szuperhatalmak versengenek egymással azért, ami egyre keresettebb az egész világon

Rengetegféle chipet gyártanak világszerte, amelyek még inkább kompatibilisebbek azokkal a felhasználási területekkel, ahol félvezetőket használnak – mondta az InfoRádióban a chipek jelentőségéről és egyre hangsúlyosabb szerepéről elemzést író Tasnádi Zsombor. Arról is beszélt, hogy a legmodernebb chipeket a hadiipar is beveti, rakétarendszerek vezérléséhez használják.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×