eur:
394.36
usd:
365.19
bux:
65555
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna

Választás után percről percre

A legfontosabb szerdai események egy helyen.

2018.04.11. 17:58

Visszahívta EP-képviselői tisztségéből Morvai Krisztinát a Jobbik elnöksége

A Jobbik országos választmányának küldöttei egyhangúlag felszólították a párt országos vezetését, hogy hívja vissza európai parlamenti mandátumából Morvai Krisztinát, amelyet a Jobbik elnöksége szerdai ülésén ellenszavazat nélkül meg is szavazott.

2018.04.11. 17:49

Gulyás Gergely és Molnár Gyula a választásról vitázott

Gulyás Gergely, a Fidesz alelnöke szerint a gazdaság teljesítményét és a kormány migrációval kapcsolatos fellépését díjazták vasárnap a választók. Molnár Gyula, az MSZP lemondott elnöke azt mondta, hogy a kormányoldal kizárólag a migrációról beszélt a kampányban.

2018.04.11. 15:38

Ellentmondások a magyar választásról London vezető polgári napilapjában

London vezető polgári napilapja, a Daily Telegraph, kedden több cikkben foglalkozott a magyar parlamenti választással.

2018.04.11. 14:50

Hat fontos változás, amelyre Orbán Viktor első beszédében utalhatott

A demográfiai helyzet javítására fog koncentrálni az új kormány - mondta Orbán Viktor kedden a választások utáni első sajtótájékoztatóján. Az MNB elemzői nemrégiben hatpontos javaslatot készítettek a demográfiai folyamatok kezelésére.

2018.04.11. 16:04

Kialakult a DK-frakció végleges összetétele

Kialakult a Demokratikus Koalíció parlamenti frakciójának végleges összetétele - közölte a párt sajtóirodája szerdán az MTI-vel. A DK-nak három egyéni mellett hat listás képviselője lesz az Országgyűlésben. A képviselőcsoport tagja lesz Hajdu László újpalotai polgármester, aki a XV. kerületben, Oláh Lajos, aki a VI-VII. kerületben és Varju László alelnök, aki Újpesten szerzett egyéni mandátumot. A listán mandátumot szerző hat képviselő közül hárman, Molnár Csaba ügyvezető alelnök, Niedermüller Péter alelnök Európai Parlamenti képviselők, és Ara-Kovács Attila, a DK külügyi kabinetjének vezetője a listán utánuk következőnek adják át mandátumukat - írták a közleményben. Ezért a DK frakcióját, a három egyéni mandátummal rendelkező képviselő mellett Gyurcsány Ferenc pártelnök, Vadai Ágnes alelnök, Székely Sándor, a Magyar Szolidaritás Mozgalom vezetője, László Imre a DK egészségügyi kabinetjének vezetője, Gréczy Zsolt szóvivő és Arató Gergely oktatási szakpolitikus alkotja majd. A közleményben azt is bejelentik, hogy lemondott a pártban betöltött alelnöki posztjáról Nagy-Huszein Tibor.

2018.04.11. 14:38

Még közel 15 ezer voksot várnak külföldről

Szerda estére várhatóan valamennyi külképviseletről megérkeznek a szavazatokat tartalmazó urnák a Nemzeti Választási Irodába (NVI), már csak a Londonból, Manchesterből, Edinburgh-ból és Stuttgartból érkezők várják - közölte az NVI.

2018.04.11. 14:37

Molnár Gyula nem jelölteti magát az MSZP júniusi tisztújításán

Az MSZP még ma kezdeményezni fogja, hogy nyissanak ki urnákat, és kiderüljön, történtek-e szabálytalanságok - jelentette be a párt távozó elnöke. Molnár Gyula az InfoRádió Aréna című műsorában arról is beszélt, hogy ő hogyan folytatja a politizálást, illetve hogy közösen indul az MSZP és a Párbeszéd az európai parlamenti választásokon.

2018.04.11. 12:17

Megbírságolták a TV2-t a kampányoló műsorvezetők miatt

Bírságot kapott a TV2: 3,45 millió forintot kell fizetniük, mert műsorvezetőik egy nappal a választások előtt, a szombati Tények című műsorban a Fidesz melletti szavazásra buzdítottak.

2018.04.11. 11:11

A Vaterán árul az Együtt a kampánypénz visszafizetéséért

Felkerültek a Vatera aukciós portálra az Együtt ikonikus tárgyai, bárki licitálhat rájuk.

2018.04.11. 09:33

Kormányszóvivő: folytatódik a nemzetnek és a családoknak kedvező kormányzás

Az Orbán Viktor kormányfő által említett demográfiai fókuszú kormányzás a nemzetnek és a családoknak kedvező intézkedéseket jelent - erről beszélt Kovács Zoltán kormányszóvivő szerda reggel a TV2 Mokka című műsorában.

2018.04.11. 09:33

Lemondott a magyar Parlamentről a két DK-s EP-képviselő

Marad az Európai Parlamentben a Demokratikus Koalíció két politikusa, Niedermüller Péter és Molnár Csaba, holott a következő magyar országgyűlésbe is mandátumot szereztek vasárnap.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.28. csütörtök, 18:00
Havasi Katalin
a Házi Gyermekorvosok Egyesületének elnöke
Tényleg kirobbanó formában a magyar munkaerőpiac?

Tényleg kirobbanó formában a magyar munkaerőpiac?

Már meghallgatható a Portfolio Checklist csütörtöki adása. A műsor első részében a friss bérstatisztikákkal foglalkoztunk, amelyek első blikkre meglepően szép képet mutatnak a hazai munkaerőpiacról, a részletek ugyanakkor valamelyest árnyalják a helyzetet. A témáról Hornyák Józsefet, a Portfolio makrogazdasági elemzőjét kérdeztük. A műsor második részében a ma megjelent 2023-as válási és házasodási statisztikák kapcsán Tóth Ádám közjegyző, a Magyar Országos Közjegyzői Kamara elnöke volt a vendégünk, akivel arról beszéltünk, hogy mennyire elterjedtek és mire használhatók a házassági vagyonjogi szerződések Magyarországon.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×