eur:
393.89
usd:
365.1
bux:
65384.6
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna
A japán Hasida Maiko (b) és Vályi Vanda a világméretű koronavírus-járvány miatt 2021-re halasztott 2020-as tokiói nyári olimpia női vízilabdatornájának harmadik fordulójában játszott Japán – Magyarország mérkőzésen a Tacumi Vízilabdaközpontban 2021. július 30-án. A magyar válogatott 17-13-ra győzött és így biztosította helyét a legjobb nyolc között.
Nyitókép: MTI/Illyés Tibor

Női vízilabda: megvan a magyarok negyeddöntős ellenfele

A hazai rendezésű Európa-bajnokság bronzmérkőzésén, majd a trieszti olimpiai selejtező döntőjében is legyőztük őket.

Minden bizonnyal a hollandokkal csap majd össze a tokiói olimpia női vízilabdatornájának negyeddöntőjében a magyar válogatott.

A hollandok a csoportkör vasárnapi záró napján 16–12-re nyertek a kanadaiak ellen, és bár jelenleg még másodikok, de az ausztrálok a dél-afrikaiak elleni későbbi összecsapásukon szinte biztosan visszaelőznek. A helycsere borítékolható, mivel a dél-afrikai csapat eddigi három meccsén mindössze hat gólt lőtt, miközben 83-at kapott, így az ausztrálok elleni sikere gyakorlatilag kizárt.

A magyarok tavaly a hazai rendezésű Európa-bajnokság bronzmérkőzésén, majd a trieszti olimpiai selejtező döntőjében is legyőzték a hollandokat.

Frissítés: 14–1 lett a Ausztrália–Dél-afrikai Köztársaság meccs, tehát a hollandokkal meccselnek a magyarok.

Eredmények, női vízilabda, csoportkör, 4. forduló

A csoport

Hollandia-Kanada 16-12 (4-4, 4-3, 3-2, 5-3)

Ausztrália–Dél-afrikai Köztársaság 14-1 (1-0, 6-1, 4-0, 3-0)

B csoport

Kína-Magyarország 11-9 (4-1, 3-1, 2-4, 2-3)

később: Orosz Olimpiai Csapat-Japán 11.20

Címlapról ajánljuk

Teljes a patthelyzet a bécsi repülőtéren

Hiába a 36 órás sztrájk, megszakadtak a tárgyalások a szakszervezetek és az Austrian Airlines osztrák légitársaság között. A dolgozók a Lufthansa leányvállalatánál ugyanolyan béreket követelnek, mint az anyacégnél, ahol egyébként a közelmúltban zárult egy sikeres munkabeszüntetés.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
Durvul a nyilatkozatháború a moszkvai merénylet körül, újfajta bombát vethetett be Oroszország – Háborús híreink csütörtökön

Durvul a nyilatkozatháború a moszkvai merénylet körül, újfajta bombát vethetett be Oroszország – Háborús híreink csütörtökön

Marija Zaharova, az orosz külügyminisztérium szóvivője azt mondta, az Iszlám Államnak nem voltak meg a képességei egy a krasznogarszkihoz hasonló terrortámadás kivitelezésére, és Ukrajnára és a Nyugatra igyekezett terelni a gyanút. Kirilo Budanov, az ukrán katonai hírszerzés feje úgy nyilatkozott, Oroszországnak legkésőbb február közepe óta tudomása volt a készülő támadásról, ennek ellenére nem tettek semmit. A harkivi rendőrség vezetője szerint Oroszország egy új típusú irányított bombát vethetett be a városban szerdán, az UMPB D-30-at.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. március 28. 21:46
×
×
×
×