eur:
368.88
usd:
344.93
bux:
48800.45
2023. június 8. csütörtök Medárd
Berecz Zsombor a riói nyári olimpia férfi vitorlásversenyén, a Finndingi hajóosztály ötödik futamában a Rio de Janeiró-i Dicsőség Jachtkikötőben 2016. augusztus 11-én. Berecz Zsombor megnyerte az ötödik futamot, és összetettben feljött a harmadik helyre.
Nyitókép: MTI Fotó: Kovács Tamás

Berecz Zsombor a hatodik futam után is maradt harmadik

A vitorlázó elsősorban a rajtjaival elégedetlen.

Berecz Zsombor hat futam után a harmadik helyen áll Finndingiben az olimpia vitorlásversenyein. E hajóosztályban a csütörtöki nap – miként a szerdai is – a brit Giles Scottnak sikerült a legjobban.

A nap első futamában hatodik, a másodikban hetedik lett Berecz Zsombor, aki ezzel visszacsúszott egy helyet összetettben, a harmadik helyen áll. A korábban vele együtt álló Alican Kaynar visszaesett, előbb kilencedik, majd tizennegyedik lett (ez utóbbi kiesik, de visszakerült a neve mellé egy korábbi tizenharmadik helyezés), most hatodik.

A brit Giles Scott szerdán és csütörtökön is megnyerte mindkét futamot, 13 pontja van összesítésben.

Mögötte a spanyol Joan Cardona Mendez 14-gyel, ők ketten kicsit elléptek a mezőnytől.

Berecz Zsombornak 21, mögötte a holland Nicholas Heinernek és az argentin Facundo Mario Olezza Bazannak 23-23 pontja van.

Nem elégedett eddigi teljesítményével

"Igazából az elejét nem találjuk el a pályának, sajnos a rajtjaim sem jók. De küzdök. Jól jön majd most a pihenő. Remélem, a későbbiekre leáll a szél, az előrejelzések azt mutatják, hogy így lesz. Az nekem jó lenne, mert most a szélben nincsen meg az az extra sebességem, ami szokott. Ha nem lesz ilyen szél, jobb lesz, remélem, az élen állók meg majd hibáznak" - nyilatkozta.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Új vád érkezett, hogy az ukránok robbantották fel az Északi Áramlatot - Hevesen cáfol Zelenszkij

Új vád érkezett, hogy az ukránok robbantották fel az Északi Áramlatot - Hevesen cáfol Zelenszkij

"Én vagyok az elnök, és ennek megfelelően adok utasításokat. Semmi ilyesmit nem tett Ukrajna. Soha nem cselekednék így" – hangsúlyozta Volodimir Zelenszkij az Axel Springernek, a Politico anyavállalatának, adott exkluzív interjúban az Északi Áramlat ukrán hátterű felrobbantásával kapcsolatban, amelyről tegnap közölt új, minden eddiginél részletesebb információkat a Washington Post.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×