eur:
388.79
usd:
361.91
bux:
68882.55
2024. május 8. szerda Mihály

Douchev-Janics így kezdi az olimpiát

Douchev-Janics Natasa úgy érzi, jó formában várja a riói olimpia hétfőn kezdődő kajakversenyeit.

A háromszoros ötkarikás bajnok, ötödik olimpiáján vízre szálló Douchev-Janics a játékok honlapjának csütörtökön adott interjújában elmondta, már nagyon várja a versenyt.

"Csak Isten tudja, mi fog történni augusztus 16-án" - utalt a 200 méteres versenyszám döntőjének időpontjára. - "Úgy érzem, napról napra jobb leszek. Azt hiszem, hogy jó formában vagyok."

A 34 esztendős, 19-szeres világ- és 19-szeres Európa-bajnok megjegyezte: majd az olimpia után lesz időszerű az, hogy eldöntse, folytatja-e még további négy évig pályafutását.

Douchev-Janics felidézte, hogy amikor 2014-ben gerincsérvvel megoperálták, és a műtétet követően először állt lábra, 16 perc alatt sétált le egy kilométert, és az első mért kajakedzésén 2 kilométert az egyéni legjobbjánál két perccel lassabban teljesítette.

"Láttam, hogy az edzés fogja visszaadni a normális életemet, úgyhogy újra edzésbe álltam" - hangsúlyozta Douchev-Janics Natasa, aki négy éve Londonban bronzérmet nyert 200 méteren.

Címlapról ajánljuk

Salát Gergely: Hszi Csin-ping látogatása Magyarország Kína melletti markáns kiállását is jutalmazza

A kínaiak a fő világpolitikai stratégiája most a saját mozgástér bővítése, és a jövőben a többpólusú világrend kialakítása – mondta Salát Gergely, a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa. Az InfoRádió Aréna című műsorában beszélt a kínai elnök látogatásának jelentőségéről, a pekingi diplomácia módszereiről, a küldöttség összetételéről és az orosz–kínai viszonyról is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.08. szerda, 18:00
Mráz Ágoston Sámuel a Nézőpont Intézet vezetője
Závecz Tibor a Závecz Research Piac- és Társadalomkutató Intézet ügyvezetője
Megmaradt az ötnapos tőzsdei győzelmi sorozat a tengerentúlon

Megmaradt az ötnapos tőzsdei győzelmi sorozat a tengerentúlon

Gazdasági adatok tekintetében ma Németországból érkeztek fontos számok az ipar kilátásaival kapcsolatban, ezen kívül megjött az európai kiskereskedelmi adat is, illetve a hazai kiskereskedelmi számok is. Tegnap kimondottan jó hangulatban zajlott a kereskedés a tőzsdéken, nagyot tudott a hazai piacon ralizni az OTP. A magyar tőzsdén a Richter volt a legjobban teljesítő nagypapír, emellett pedig kitartott a tegnapi széleskörű optimizmus a piacokon, a vezető európai részvényindexek ezúttal is határozott pluszban álltak meg, míg Amerikában óvatos emelkedést láthattunk.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×