eur:
390.3
usd:
364.42
bux:
0
2024. május 2. csütörtök Zsigmond

Varga Dénes: Egymásnak fogunk esni a szerbekkel

A harmadik olimpiáját megkezdő Varga Dénes nem titkolta: ezúttal nem érinti meg annyira az olimpia, mint első alkalommal. A magyar férfi vízilabda-válogatott szombaton 14 órától kezdi meg szereplését a szerb válogatott ellen a riói olimpián.

A csapatkapitány Varga Dénes kiegyenlítettnek látja a mezőnyt, bár a másik csoportot hajszálnyival erősebbnek ítéli meg. Úgy véli, a negyeddöntőben ezért egy keményebb ellenféllel kerülhetnek össze.

Varga Dénes: Egymásnak fogunk esni a szerbekkel

 A Szolnok világklasszisa a nyitómeccsről is beszélt az InfoRádióban.

„Egymásnak fogunk esni, de érzem magunkat annyira erősnek, hogy már az első meccsen meg tudjuk verni őket” – jelentette ki bizakodóan.

A stratégia kész van, mint mondta: a taktika kiforrott, az erejüket mégis a csapategységben látja.

„Ezen is legalább annyit dolgoztunk, mint a fizikai állapotunkon és az egyéb tényezőkön. Olyan erősségünk ez, amely talán a többi csapatnak nincs meg” – állította az magyar férfi vízilabda-válogatott új csapatkapitánya.

Hozzáfűzte: új szerepkörét élvezi, mert tanácsokkal, utasításokkal láthatja el a csapattársait.

A tét hatalmas, a csapatok ilyenkor képesek rágörcsölni a folyamatos eredménykényszerre. A Szolnok pólósa viszont létfontosságúnak tartja, hogy aki játssza a játékot, az élvezze is.

„Nem mondom, hogy ez a siker záloga, de azt mondom, hogy a siker édesebb, ha élvezzük a játékot” – fogalmazott az InfoRádióban Varga Dénes, majd szavait azzal zárta, hogy a végelszámolásnál csak az aranyéremmel lenne elégedett.

Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára a Ligetben: "fogd be a szádat, magyar dolgozó, mert különben kirúgunk, ezt üzeni Orbán Viktor kormánya"

Európai fizetéseket, európai nyugdíjat, európai egészségügyet, európai béreket sürgetett a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti (EP-) listavezetője szerdán Budapesten. Dobrev Klára közölte, erős Európát akar, amely minden magyarra tud vigyázni, akkor is, ha a kormánnyal szemben kell megvédenie őket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×