eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar
A brazil Richarlison ollózó mozdulattal lövi be második gólját a katari labdarúgó-világbajnokság G csoportjának első fordulójában játszott Brazília-Szerbia mérkőzésen a Loszaíl Stadionban 2022. november 24-én.
Nyitókép: MTI/EPA/Tolga Bozoglu

Most kiderült, melyik volt a labdarúgó-vb legszebb gólja

Csekély vigaszdíjat érdemeltek ki a brazilok.

A Nemzetközi Labdarúgó-szövetség a szurkolókat kérte meg, hogy segítsenek kiválasztani a katari világbajnokság legszebb gólja. A korábban nyilvánosságra hozott tízes listán Richarlison két góllal is képviselte magát és Brazíliát, de Kylian Mbappé lengyelek elleni bombájára vagy akár Luis Chávez óriási szabadrúgásgóljára is lehetett szavazni.

Íme, a tíz kiválasztott:

A FIFA most a Facebook-oldalán győztest hirdetett. A legtöbben Richarlison Szerbia ellen szerzett góljára szavaztak, amikor brazil csatár előbb felpörgette a labdát, majd ollózva a kapuba vágta. Ez persze aligha vigasztalja a végül a legjobb nyolc között Horvátország ellen kevésbé látványos tizenegyesekkel elbukó brazilokat.

Íme, a vb legszebb gólja:

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×