eur:
395.27
usd:
365.64
bux:
65385.89
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna
Lionel Messi argentin csapatkapitány kezében a bajnoki trófeával, miután a válogatott játékosaival megérkezett a Buenos Aires-i Ezeiza repülőtérre 2022. december 20-án. Argentína két nappal korábban 4-2-re győzött a katari labdarúgó-világbajnokság döntőjében játszott Argentína-Franciaország mérkőzés 3-3-as hosszabbítása utáni tizenegyes-párbajban.
Nyitókép: MTI/EPA/EFE/Raul Martinez

Váratlan fordulat Lionel Messi jövőjével kapcsolatban

Jorge Valdano, az 1986-os világbajnok argentin csapat tagja elárulta, mit mondott neki a friss világbajnok a folytatásról.

Jorge Valdano összehasonlította volt csapattársát, Diego Maradonát és Lionel Messit. Az egykori klasszis szerint hasonlóság és különbség is akad a két futballista között – írja a sportal.hu.

"Mindketten zsenik – ebben ugyanolyanok. Ugyanakkor 1986-ban Diego 26 évesen volt ereje teljében. Leo most 35 éves, elő kellett vennie a zsenialitását és a tapasztalatát is. Minden pillanatban jelezte, hogy magasabb kategóriába tartozó játékossal van dolgunk" – nyilatkozta Jorge Valdano a Marca kérésére.

Az interjúban egy némileg váratlan dolgot is elárult. "Amikor a világbajnokság előtt beszélgettünk, akkor azt mondtam neki, hogy az ötödik vébén játszik, de még senki nem volt, aki haton szerepelt volna. Ő azt válaszolta, hogy

ha világbajnok lesz, akkor a következő világbajnokságig nem adja le a mezét."

Ez azért meglepő, mert Lionel Messi a katari viadal előtt bejelentette, hogy ez az utolsó világbajnoksága. A következő bajnokság idején már 39 éves lesz, ami kérdésessé teszi, hogy megfelelő minőségben tudna-e teljesíteni az akkor címvédő válogatottban.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.28. csütörtök, 18:00
Havasi Katalin
a Házi Gyermekorvosok Egyesületének elnöke
Hatalmas naperőmű épül Tapolca mellett, kiderült néhány részlet

Hatalmas naperőmű épül Tapolca mellett, kiderült néhány részlet

Tapolca mellett egy hatalmas, 60 MW beépített kapacitású, naperőmű épül, amelyet idén a második negyedévben helyeznek kereskedelmi üzembe, a beruházás 49-51 millió dollárba kerül – szúrta ki a Portfolio az amerikai értékpapírfelügyelethez (SEC) érkezett beadványban. A naperőművek magyarországi terjedéséről, a zöld áram termelési és elosztási kérdésekről is szó lesz a Portfolio április 11-i Vállalati Energiamenedzsment konferenciáján, további részletek itt érhetők el.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×