eur:
395.95
usd:
369.16
bux:
69711.91
2024. június 17. hétfő Alida, Laura
Lionel Messi argentin csapatkapitány kezében a bajnoki trófeával, miután a válogatott játékosaival megérkezett a Buenos Aires-i Ezeiza repülőtérre 2022. december 20-án. Argentína két nappal korábban 4-2-re győzött a katari labdarúgó-világbajnokság döntőjében játszott Argentína-Franciaország mérkőzés 3-3-as hosszabbítása utáni tizenegyes-párbajban.
Nyitókép: MTI/EPA/EFE/Raul Martinez

Váratlan fordulat Lionel Messi jövőjével kapcsolatban

Jorge Valdano, az 1986-os világbajnok argentin csapat tagja elárulta, mit mondott neki a friss világbajnok a folytatásról.

Jorge Valdano összehasonlította volt csapattársát, Diego Maradonát és Lionel Messit. Az egykori klasszis szerint hasonlóság és különbség is akad a két futballista között – írja a sportal.hu.

"Mindketten zsenik – ebben ugyanolyanok. Ugyanakkor 1986-ban Diego 26 évesen volt ereje teljében. Leo most 35 éves, elő kellett vennie a zsenialitását és a tapasztalatát is. Minden pillanatban jelezte, hogy magasabb kategóriába tartozó játékossal van dolgunk" – nyilatkozta Jorge Valdano a Marca kérésére.

Az interjúban egy némileg váratlan dolgot is elárult. "Amikor a világbajnokság előtt beszélgettünk, akkor azt mondtam neki, hogy az ötödik vébén játszik, de még senki nem volt, aki haton szerepelt volna. Ő azt válaszolta, hogy

ha világbajnok lesz, akkor a következő világbajnokságig nem adja le a mezét."

Ez azért meglepő, mert Lionel Messi a katari viadal előtt bejelentette, hogy ez az utolsó világbajnoksága. A következő bajnokság idején már 39 éves lesz, ami kérdésessé teszi, hogy megfelelő minőségben tudna-e teljesíteni az akkor címvédő válogatottban.

Címlapról ajánljuk
Ismét célt ért a „pandadiplomácia” – szent a béke Kína és Ausztrália között?

Ismét célt ért a „pandadiplomácia” – szent a béke Kína és Ausztrália között?

A kínai miniszterelnök canberrai látogatása a két ország közötti diplomáciai viszony helyreállításának betetőzése – mondta az InfoRádióban Salát Gergely sinológus. A Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa hozzátette: a kínai vezetés pontosan tudta, hogy a korábban kirótt kereskedelmi szankciókkal sokat árthat az ausztrál gazdaságnak, mostanra azonban mindkét fél belátta, jobb a békesség.

Karácsony Gergely a Kúriához fordult, új választást szeretne - itt vannak az indokai

Budapest főpolgármestere beadta hétfőn a Kúriának azt az indítványt, amelyben a főpolgármester-választás eredményének megsemmisítését és a szavazásnak az egész városban történő megismétlését kéri.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.06.18. kedd, 18:00
Horváth Péter
a Nemzeti Pedagógus Kar elnöke
Csúcsdöntésekkel indul a hét az amerikai tőzsdén

Csúcsdöntésekkel indul a hét az amerikai tőzsdén

Vegyes mozgásokkal indult a hét a tőzsdéken, az ázsiai piacokon nem alakult ki határozott irány, miután a befektetők egy sor friss gazdasági adatot értékeltek, beleérve az vártnál jobban alakuló kiskereskedelmi számokat, és a vártnál rosszabb ipari statisztikákat. A kedvezőtlen ázsiai hétindítás ellenére az európai piacokon pozitív felütéssel indult a nap a múlt heti lejtmenet után, bár a nyitástól távolodva elkezdett fogyni a lendület és délutánra vegyes mozgások alakultak ki. Az amerikai indexek óvatosan emelkednek, de ez is elég ahhoz, hogy új történelmi csúcsok szülessenek.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×