eur:
393.52
usd:
367.83
bux:
65907.01
2024. április 23. kedd Béla
Cristiano Ronaldo, a Manchester United játékosa bemelegít a labdarúgó Bajnokok Ligája F csoportjának második fordulójában játszott Manchester United - Villarreal mérkőzés előtt a manchesteri Old Trafford Stadionban 2021. szeptember 29-én.
Nyitókép: MTI/AP/Dave Thompson

A Sporting a legesélyesebb Cristiano Ronaldo megszerzésére

Legalábbis a fogadóirodák szerint.

A sportfogadással foglalkozó oddschecker.com szerint a 37 éves portugál játékos talán egykori nevelő egyesületénél folytathatja majd a karrierjét. Cristiano Ronaldo két és fél hete bontott szerződést a Manchester Uniteddel, majd csaknem egy hete a Marca című spanyol lap szerint szezononként 200 millió eurós ajánlatot kapott a szaúdi al-Nasszartól. Ronaldo azonban nemrég cáfolta, hogy megegyezett volna a közel-keleti együttessel.

Az ötszörös aranylabdás futballista lépéseit nagy érdeklődéssel figyeli a média és a szurkolók. Az oddsok alapján a sztárjátékos leigazolására a Sporting (8/1) a legesélyesebb.

Mindeközben az angol élvonalban szereplő Newcastle United (12/1) is érdeklődött már

korábban a portugál rekorder iránt, és a szintén a Premier League-ben szereplő Chelsea (16/1), valamint az amerikai Inter Miami (16/1) is jó eséllyel pályázhat Cristiano Ronaldóra.

A jelenleg a katari világbajnokságon a marokkóiak elleni negyeddöntőre készülő játékos az első, aki öt egymást követő vb-n is gólt lőtt. Korábban a Real Madriddal négyszer hódította el a Bajnokok Ligája trófeát, és pályafutása során klubszinten eddig 949 mérkőzés alatt 701 találatot szerzett.

Ma egyébként folytatódik a világbajnokság, 16 órától Horvátország-Brazília mérkőzést rendeznek.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.23. kedd, 18:00
Sz. Bíró Zoltán
történész, Oroszország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×