eur:
390.2
usd:
357.81
bux:
72899.65
2024. július 18. csütörtök Frigyes
Bartha Csaba, a Győri Audi ETO KC elnöke az Audi Hungaria győri székhelyén tartott sajtótájékoztatón 2018. május 3-án. A járműgyártó újabb három évre írt alá névadó főszponzori szerződést a Győri Audi ETO KC-val, a vállalat már tizenkettedik éve támogatja a magyar bajnok és Bajnokok Ligája címvédő női kézilabdacsapatot.
Nyitókép: MTI/Krizsán Csaba

Nem mindennel elégedett az új veszprémi vezető

Új névadó főtámogató és új vezetőedző bejelentése - mozgalmasan teltek a Veszprém Handball Team Zrt. új vezérigazgatójának első napjai. Bartha Csaba szerint Xavi Pascual eddigi eredményei garanciát jelentenek arra, hogy a Veszprémmel is sikeres lesz.

Büszke vagyok arra, hogy a 4iG csoport minket választott névadó főszponzorának – mondta az InfoRádiónak Bartha Csaba, a Veszprém Handball Team Zrt. vezérigazgatója, azok után, hogy a klub 2+1 éves szponzori megállapodást írt alá az infokommunikációs társasággal.

„Nem titok, a gazdasági társaságunk életében fontos az a stabilitás, ami kell, hogy jellemezze a klubunk működését, és a sportszakmai feladatokhoz rendelt szponzori támogatások elengedhetetlenek. A 4iG brandje és a hatalmas presztízs számunkra inspiráló és még nagyobb feladatvégrehajtársa ösztönöz minket. Sikeres együttműködésnek nézünk elébe” – fejtette ki a vezérigazgató.

Bartha Csaba beszélt arról is, hogy új vezetőedzőről, Xavier Pascualról eddig mindenki a legnagyobb elismeréssel beszélt, és az eddigi eredményei garanciát jelentenek arra, hogy a Veszprémmel is sikeres lesz.

Bartha Csaba június elején lett a veszprémi klubot üzemeltető cég vezetője, korábban közel hat évig a Győri Audi ETO KC elnöke volt, három női BL-győzelmet ünnepelhetett a csapattal. A sportvezető szerint

a mostani veszprémi háttér erősebb, mint Győrben volt.

Olyan struktúra kialakítása a célja, amiben a menedzsment tagjai a legjobb tudásuk szerint dolgozhatnak. Mint mondta nem polihisztorokat keres, hanem az a cél, hogy mindenki az adott területen végezze el a meghatározott feladatokat.

A struktúra augusztus végére állhat fel, jelenleg a folyamatok feltérképezése zajlik, megy az átadás-átvétel.

„Nem tétlenkedtünk az elmúlt két hétben, de a következő időszakban is sok feladat vár ránk. El kell indítani a szezont, ki kell alakítani a végső felkészülési tervet, és ha még hiányzik játékos, annak a leigazolását meg kell teremteni” – sorolta a teendőket Bartha Csaba, aki mellette a MOB operatív igazgatója, és a párizsi olimpia miatt ott is van feladat bőven.

Az első veszprémi tapasztalatairól azt mondta, hogy 100 százalékban nem elégedett, vannak olyan területek, ahol azonnali beavatkozásra van szükség, mert egyszerűen másként gondol bizonyos dolgokat. A veszprémi kollégái felkészültek, készségesek, azt vallják ők is, hogy rendszerszintű szemléletben gondolkodva lehet sikeres a menedzsment, ami támogató közeget tud biztosítani a játékosok és a szakma felé – tette hozzá.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Hatalmas veszteséget szenvedtek az ukránok egyetlen faluban, évtizedes háborúra készülnek az oroszok – Háborús híreink csütörtökön

Hatalmas veszteséget szenvedtek az ukránok egyetlen faluban, évtizedes háborúra készülnek az oroszok – Háborús híreink csütörtökön

Az ukrajnai háborúban nem lehet biztosan tudni, hogy a felek mekkora veszteségeket szenvednek el a harctéren, a számokat csak tippelni lehet. A ritka kivételek egyike, hogy valamelyik harcoló fél adatokat oszt meg erről. Most az ukránok kivételt tettek egy településért vívott csatával kapcsolatban – írja az Ukrajinszka Pravda. Kiadta napi jelentését az amerikai Institute for the Study of War (ISW) az ukrajnai háborúról, amelyben ezúttal – mások mellett – Dmitrij Medvegyev kijelentéséről és az orosz sajtóról írnak. Cikkünk folyamatosan frissül a az ukrajnai háború legfrissebb eseményeivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. július 18. 17:47
×
×
×
×