eur:
390.25
usd:
364.32
bux:
0
2024. május 2. csütörtök Zsigmond
ANTWERPEN, BELGIUM - OCTOBER 4: Marc Overmars pictured during a football game between Royal Antwerp FC and FK Shakhtar Donetsk on day 2 in Group H of the UEFA Champions League season 2023-2024 competition on October 4, 2023 in Antwerp, Belgium. (Photo by Isosport/MB Media/Getty Images)
Nyitókép: Isosport/MB Media/Getty Images

Súlyos büntetést kapott a szexuális zaklató – történetesen egy ismert futballista

A holland sportbíróság döntése után a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) világszintű eltiltással sújtotta az Ajax, az Arsenal és a Barcelona 86-szoros holland válogatott szélsőjét, Marc Overmarst.

A korábbi holland válogatott Marc Overmars legalább egy évig nem tölthet be semmilyen tisztséget a profi labdarúgásban a nőkkel szemben tanúsított helytelen viselkedése miatt – közölte a Holland Labdarúgó-szövetség (KNVB).

Overmars 2022 februárjában mondott fel az Ajaxnál, beismerve „elfogadhatatlan” viselkedését, miután kiderült, hogy megbotránkoztató üzeneteket és fotókat küldött több női munkatársának – írja az Index.

Egy független sportbíróság tavaly az incidensek miatt két évre eltiltotta Overmarsot a holland labdarúgásban betöltött bármilyen pozíciótól, egy évre felfüggesztve. A KNVB ezután arra kérte a nemzetközi szövetséget (FIFA), hogy a büntetést terjessze ki globális szintre.

Overmars a belga Royal Antwerpen technikai igazgatója lett, miután sietősen távozott az Ajaxtól. Overmars szóvivője elmondta, hogy a Bajnokok Ligája-győztes szakvezetőt tájékoztatták a döntésről, de egyelőre nem kíván nyilatkozni a fejleményről.

Overmarsnak jogában áll fellebbezni a FIFA szankciója ellen.

Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára a Ligetben: "fogd be a szádat, magyar dolgozó, mert különben kirúgunk, ezt üzeni Orbán Viktor kormánya"

Európai fizetéseket, európai nyugdíjat, európai egészségügyet, európai béreket sürgetett a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti (EP-) listavezetője szerdán Budapesten. Dobrev Klára közölte, erős Európát akar, amely minden magyarra tud vigyázni, akkor is, ha a kormánnyal szemben kell megvédenie őket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×