eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria
Erik Ten Hag, az Ajax vezetőedzője csapatának a Tottenham Hotspur ellen a labdarúgó Bajnokok Ligája elődöntőjében játszott első mérkőzése előtt Londonban 2019. április 30-án.
Nyitókép: MTI/EPA/Neil Hall

Bravúros fordítással kívánt boldog karácsonyt híveinek a Manchester United

A Manchester United kétgólos hátrányból nyert 3-2-re a bajnoki dobogós Aston Villa ellen az Old Traffordon, hívei szerint egy új korszak jelképeként. Fontos és főleg rendkívüli győzelem volt ez a Vörös Ördögök számára. Egyúttal különleges karácsonyi ajándék a híveknek.

A karácsony előtti napokban két fontos információ is megjelent a brit sajtóban a Manchester Uniteddel kapcsolatban. Az egyik arról szólt, hogy a csapat 1930 óta egyszer sem szenvedett annyi vereséget karácsony előtt az idényben, mint 2023-ban, a másik pedig arról, hogy Jim Ratcliffe brit milliárdos megvásárolta a klub részvényeinek negyedét.

Az Aston Villa elleni rangadó kérdése az volt a szurkolók számára, hogy folytatódik-e a rossz sorozat vagy lendületet kap a csapat a (rész)tulajdonosváltástól.

Sokáig úgy festett, a pocsék széria folytatódik, az idényben eddig kiválóan szerepelő birminghami vendégek 2-0-ra vezettek. Ám a második félidőben Alejandro Garnacho kétszer is (illetve érvényesen kétszer is, mert az első „gólját” a VAR elvette) világbajnok honfitársa, Emíliano Martinez hálójába küldte a labdát, majd a hajrában a dán Rasmus Höjlund is gólt szerzett.

A BL-ben kifejezetten eredményesen futballozó, a nyáron 64 millió fontért megszerzett támadónak ez volt az első gólja a Premier League-ben. 1037 játékperc után talált a kapuba. A United 3-2-re nyert, ez volt az idényben mindössze a harmadik bajnoki mérkőzése, amelyen három gólt is szerzett. A táblázaton feljött a hatodik helyre.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×