eur:
389.68
usd:
363.5
bux:
0
2024. május 2. csütörtök Zsigmond
Szoboszlai Dominik, a magyar válogatott játékosa (k) fejel a labdarúgó Európa-bajnoki selejtezők tizedik, utolsó fordulójában, a G csoportban játszott Magyarország - Montenegró mérkőzésen a budapesti Puskás Arénában 2023. november 19-én. A nemzeti együttes 3-1-re nyert, így csoportelsőként jutott ki a jövő évi németországi Eb-re.
Nyitókép: MTI/Hegedüs Róbert

10-est kapott Szoboszlai Dominik, mutatjuk, hogy kik vannak előtte

A SofaScore nevű statisztikai portál folyamatosan rangsorolja az Eb-selejtezőkön pályára lépő játékosokat. A magyar támadó jelenleg a harmadik helyen áll a versenyben.

Szoboszlai Dominikot - a statisztikai portál szerint - jelenleg Bruno Fernandes és a francia Kylian Mbappé előzi meg. A portugál támadó középpályás elsősége biztosnak mondható, de a francia klasszist még megelőzheti a magyar csatár.

Ehhez az kell a sportal.hu szerint, hogy az eddigi teljesítményét, amely 8.20-as, a következő keddi meccsén "lerontsa".

A franciák ugyanis még játszanak a görögökkel és itt, ha csak 8-as osztályzatot érdemel ki, akkor Szoboszlai mögé kerül, aki Montenegró ellen 10-esre játszott és az átlaga 8.18.

Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára a Ligetben: "fogd be a szádat, magyar dolgozó, mert különben kirúgunk, ezt üzeni Orbán Viktor kormánya"

Európai fizetéseket, európai nyugdíjat, európai egészségügyet, európai béreket sürgetett a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti (EP-) listavezetője szerdán Budapesten. Dobrev Klára közölte, erős Európát akar, amely minden magyarra tud vigyázni, akkor is, ha a kormánnyal szemben kell megvédenie őket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×