eur:
389.54
usd:
362.44
bux:
68678.77
2024. május 8. szerda Mihály
LONDON, ENGLAND - AUGUST 06: Cole Palmer of Manchester City scores the teams first goal during The FA Community Shield match between Manchester City against Arsenal at Wembley Stadium on August 06, 2023 in London, England. (Photo by Mike Hewitt/Getty Images)
Nyitókép: Mike Hewitt/Getty Images

Tizenegyesek döntöttek az angol Szuperkupa sorsáról

Az Arsenal tizenegyesekkel múlta felül a Bajnokok Ligája-győztes Manchester Cityt, ezzel 17. alkalommal hódította el az angol labdarúgó Szuperkupát (Community Shield).

A találkozó első félidejében csak sárga lapok kerültek a jegyzőkönyvbe, a fordulás után viszont három játékosát is lecserélte az angol bajnok és FA Kupa-győztes manchesteriek trénere, Josep Guardiola. Nem sokkal később Kevin de Bruyne passzolta Cole Palmerhez a labdát, aki a tizenhatos vonaláról bombázott a kapuba, ezzel megszerezve a vezetést.

A rendes játékidő ráadásának 11. percében egy megpattanó lövéssel egyenlített az Arsenal, így tizenegyespárbajra került a sor.

Az Ágyúsok mind a négy lövésüket hibátlanul teljesítették, míg a manchesteri együttes háromból kettőt kihagyott, és elveszítette a párharcot.

LONDON, ENGLAND - AUGUST 06: Bukayo Saka of Arsenal lifts the FA Community Shield Trophy following the team's victory in the penalty shootout during The FA Community Shield match between Manchester City against Arsenal at Wembley Stadium on August 06, 2023 in London, England. (Photo by Shaun Botterill/Getty Images)
Az Arsenal játékosa, Bukayo Saka a magasba emeli az angol Szuperkupa első helyezettjének járó díjat a Manchester City elleni mérkőzés végén a londoni Wembley Stadionban 2023. augusztus 6-án. (Fotó: Shaun Botterill/Getty Images)

Eredmény, angol Szuperkupa:

Arsenal-Manchester City 1-1 (0-0) - tizenegyesekkel: 4-1

(A nyitóképen: Cole Palmer, a Manchester City játékosa megszerzi csapata gólját a Manchester City-Arsenal Community Shield-mérkőzésen a londoni Wembley Stadionban 2023. augusztus 6-án.)

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.08. szerda, 18:00
Mráz Ágoston Sámuel a Nézőpont Intézet vezetője
Závecz Tibor a Závecz Research Piac- és Társadalomkutató Intézet ügyvezetője
Berobbanhat a használtautó-piac a következő hónapokban

Berobbanhat a használtautó-piac a következő hónapokban

A Datahouse adatai alapján az idei első negyedévben jelentősen növekedett a hazai használtautó-piac. 2024 első negyedévében havonta átlagosan 75.400 használt autót adtak el. Ez 13%-kal nagyobb használtautó-értékesítési volument jelent, mint az előző év azonos időszakában. Szakértők szerint a következő hónapokban további ugrás várható, aminek egyrészt a magánvásárlók rég látott aktivitása, másrészt a kedvezőbb hitelkörnyezet és a tavalyinál alacsonyabb kamatszint is megágyazhat.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×