eur:
389.72
usd:
362.72
bux:
68112.6
2024. május 3. péntek Irma, Tímea
Dani Alves brazil játékos a barcelonai Camp Nou Stadionban rendezett sajtótájékoztatón 2021. november 17-én. A Barcelona katalán labdarúgóklub bejelentette, hogy a 38 éves brazil visszatér a klubhoz. A közlemény szerint Dani Alves az idény végéig szóló szerződésben egyezett meg a Barcelonával, opciós hosszabbítási lehetőségről nem szól a bejelentés. Alves mintegy hat év után tér vissza a katalánokhoz.
Nyitókép: MTI/EPA/EFE/Enric Fontcuberta

Dani Alves őrizetbe kerülhet

A szexuális zaklatással megvádolt Dani Alvest pénteken őrizetbe veszik és kihallgatják - adta hírül az Antena 3 spanyol televíziós csatorna csütörtökön.

A világ legeredményesebb futballistái közé tartozó brazil hátvéd ügyében annak kapcsán kezdődött nyomozás, hogy egy nő feljelentése szerint Dani Alves múlt év végén, egy barcelonai diszkóban zaklatta, a fehérneműjébe dugta a kezét.

A 39 éves Alves, aki 2022 júliusa óta a mexikói UNAM játékosa, tagadja a vádat.

A brazil labdarúgó az eredményességet illetően világelsőnek számít, miután klubcsapataival, köztük az FC Barcelonával és a válogatottal összesen 43 különböző trófeát gyűjtött. Így többek között háromszoros Bajnokok Ligája-győztes, hatszoros spanyol bajnok, kétszeres francia és egyszeres olasz bajnok, a brazil nemzeti együttes tagjaként pedig kétszer nyerte meg a Konföderációs Kupát (2009, 2013) és a Copa Américát (2007, 2019), emellett olimpiai bajnok is (2021).

Címlapról ajánljuk
Bujdos Eszter az üzemanyagárakról: most lehetünk optimisták

Bujdos Eszter az üzemanyagárakról: "most lehetünk optimisták"

A kormányzat nyomásának engedve, illetve az olaj világpiaci árának következtében folyamatosan csökken az üzemanyagok ára a hazai benzinkutakon. Ha a forint erősödni tudna a dollárhoz képest, akkor az árak elérnék a régiós középmezőny átlagát. Az InfoRádió az árak alakulásának hátteréről és a várakozásokról kérdezett szakértőt.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×