eur:
394.07
usd:
365.02
bux:
65384.6
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna
Az ukrán Szerhij Sztahovszkij játszik Fucsovics Márton ellen a Magyarország - Ukrajna tenisz Davis Kupa-osztályozón Budapesten, a Sport 11 központban 2019. szeptember 15-én.
Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

Két magyar teniszezőt is fúr egy visszavonult ukrán

A teniszező sajtóinformációk szerint mindent megtesz azért, hogy odaüssön Fucsovics Mártonnak és Bondár Annának.

A Magyar Nemzet azt írja, hogy egy, már visszavonult ukrán teniszező, egy bizonyos Szerhij Sztahovszkij - aki az elmúlt hónapokban hazájáért harcolt - ostrom alá vette egy közelgő szentpétervári tenisztorna résztvevőit. Ismert, Szentpétervár Oroszországban van.

"Úgy látszik, a morális értékeket is meg lehet venni" írta közösségi oldalán a korábbi sportoló, posztjában bejelölve Fucsovics Mártont és Bondár Annát is, valamint több aktív és már visszavonult sportolót.

Ennél is tovább ment, azt írta a korábban Budapesten is élt sportoló, hogy mindent megtesz azért, hogy a két magyar, mellettük pedig két spanyol és három szerbiai sportoló ne mehessen többé Ukrajnába.

Két korábbi szerb teniszezőt pedig még privátban is megkeresett az ukrán, válaszukat pedig nyilvánosságra hozta.

Szentpéterváron csupán bemutatótornára kerülhet sor, mert mióta kitört a háború, Oroszország nem adhat otthont hivatalos versenynek.

Címlapról ajánljuk
Kis-Benedek József az Arénában: a moszkvai merényletet nem csak az Iszlám Állam szervezte

Kis-Benedek József az Arénában: a moszkvai merényletet nem csak az Iszlám Állam szervezte

Az Iszlám Állam mellett ukrán katonai hírszerzést sejti a 137 ember halálát követelő múlt pénteki terrortámadás mögött Kis-Benedek József biztonságpolitikai szakértő, címzetes egyetemi tanár, az MTA doktora. Az InfoRádió Aréna című műsorában beszélt arról is, hogy folyamatosan erősödik az együttműködés Irán, Oroszország és Kína között, és részletesen szólt arról is, hogy miért fontos az izraeli miniszterelnöknek, hogy háborúzzon a gázai övezetben, és kik támogatják ebben.

MNB: megnőtt a forint inflációra gyakorolt hatása

A korábban vártnál mérsékeltebb növekedés, alacsonyabb, de az év közben kissé emelkedő infláció vár a magyar gazdaságra az idén – derül ki a Magyar Nemzeti Bank inflációs jelentéséből, amely 2025-re vetíti előre a 3 százalékos inflációs cél elérését.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×