eur:
393.1
usd:
367.23
bux:
65939.26
2024. április 24. szerda György
LONG BEACH, CA - JUNE 27:  An underwater view of the tip of sprint between Australia and Kazakhstan in the seventh place game during the 2004 FINA Womens Water Polo League Super Final on June 27, 2004 in Long Beach, California.
Nyitókép: Donald Miralle/Getty Images

Vízilabda - Vasas, Szolnok: siker siker hátán

Az A-Híd VasasPlaket férfi vízilabdacsapata az olasz Savona elleni győzelemmel zárt a spliti csoportban a Bajnokok Ligája selejtezőjének második körében, ezzel bejutott a harmadik fordulóba. Szolnokon is örülhetnek.

Az ob I előző kiírásában bronzérmes gárdának mindenképpen nyernie kellett azután, hogy pénteken nagy csatában alulmaradt a házigazda Jadrannal szemben.

Szlobodan Nikics tanítványai ennek megfelelően játszottak a szombati pihenőnap után, és szinte esélyt sem adtak riválisuknak. A hajrában ugyan az olaszok az utolsó két percben háromszor is eredményesek voltak, de ez csak az eredmény kozmetikázásra volt elég.

A tornákról az első kettő jut tovább, a harmadik és negyedik helyezettek az Eurokupában folytatják szereplésüket. A továbbjutók közül - sorsolást követően - a csoportelsők a csoportmásodikokkal vívnak oda-visszavágós párharcot a főtáblára kerülésért.

Férfi Bajnokok Ligája, selejtező, 2. kör (Split):

A-Híd VasasPlaket - RN Savona (olasz) 9-8 (1-0, 3-1, 3-3, 2-4)

pénteken játszották:

Jadran Split (horvát) - A-Híd VasasPlaket 13-11 (2-4, 3-2, 4-4, 4-1)

A-Híd VasasPlaket - Steaua Bucuresti (román) 18-13 (4-4, 6-2, 4-4, 4-3)

csütörtökön játszották:

A-Híd VasasPlaket - VK Sabac (szerb) 13-4 (5-3, 3-0, 1-0, 4-1)

A Genesys OSC vasárnap hat góllal legyőzte a házigazda Primoracot a férfi vízilabda Bajnokok Ligája kotori selejtezőcsoportjában, ezzel csoportelsőként továbbjutott a harmadik körbe.

Férfi Bajnokok Ligája, selejtező, 2. kör, C csoport (Kotor):

Genesys OSC-Primorac Kotor (montenegrói) 14-8 (5-1, 4-1, 2-0, 3-6)

A magyar bajnok FTC-Telekom Waterpolo alanyi jogon tagja a 16-os mezőnynek. A kvalifikációban három kört rendeznek, innen kerül ki a 12 főtáblás csapat mellé a csoportkör további négy szereplője.

Címlapról ajánljuk

A lengyel álláspont egyértelmű: Oroszországnak stratégiai vereséget kell szenvednie Ukrajnában - szakértők az Arénában

A lengyelországi önkormányzati választások után mindkét politikai oldal győztesnek vallhatja magát – derült ki az InfoRádió Aréna című műsorában, amelynek Mitrovits Miklós történész és Dobrowiecki Péter, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője, két Lengyelország-szakértő volt a vendége. A beszélgetésben szó esett Donald Tusk Európa-politikájáról és Jaroslaw Kaczynski utódlásának kérdéséről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.24. szerda, 18:00
Isépy Tamás a Századvég makrogazdasági üzletág vezetője
Madár István a Portfolio vezető elemzője
Jelentési nagyüzem a tőzsdéken, a Teslára szegeződnek a szemek

Jelentési nagyüzem a tőzsdéken, a Teslára szegeződnek a szemek

Hangulatjavulással indult a hét a tőzsdéken, tegnap világszerte felpattantak a tőzsdék a korábbi hetekben tapasztalt esés után. A momentum a mai nap kitartott, Ázsiában nagyrészt emelkedtek a vezető részvényindex és Európában is határozott emelkedést lehet látni, valamint az USA-ban is folytatódott az erősödés. Közben felpörögtek az események mind makrogazdasági, mind gyorsjelentési fronton: itthon az MNB kamatdöntést tartott, és a nap folyamán sorban érkeztek a BMI adatok Európából és az Egyesült Államokból; közben a befektetők a vállalati gyorsjelentésekre figyelnek, a Spotify árfolyama például nagyot ugrott a vártnál jobb eredmények után, de a zárás után érkezik majd a Tesla is, amelyről még a jelentést megelőzően technikai elemzést készítettünk.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×