eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
Az amerikai Serena Williams a cseh Karolina Pliskova ellen játszik az ausztrál nemzetközi teniszbajnokság női egyesének negyeddöntőjében Melbourne-ben 2019. január 23-án. Pliskova 6-4, 4-6, 7-5 arányban győzött.
Nyitókép: MTI/EPA/AAP/Hamish Blair

Serena Williams visszavonul – a jövő a családé

A hírt nem kizárólag örömmel tette közzé a teniszezőnő: azt mondta, családja bővítésére koncentrál, miközben elfordul a sporttól.

„Nagy fájdalmat érzek, ez az elképzelhető legnehezebb dolog. Utálom. Nem akarom, hogy vége legyen, mert szeretek győzni, szeretem a harcot, szeretek szórakoztatni. De tudom, hogy itt van a vége annak a comptoni fekete kislány történetének, aki egyszerűen csak teniszezni akart” – írta a Vogue-ban.

Az augusztus 29-én kezdődő US Open lesz valószínűleg élete utolsó tornája, ami után talán teljesíti lánya, Olympia kívánságát, aki szeretne nagy testvér lenni, írja a Sky News.

Williams arról is írt, hogy sosem akart a tenisz és a család közt választani, mert ezt nem tartja fairnek.

„Ha férfi lennék, nem is írnám le ezeket a sorokat, mivel játszanék és nyernék a pályán, míg a feleségem gondoskodna a család kiteljesedéséről. De 41 éves vagyok”

– mondta, hozzátéve, már tavaly óta próbálkoznak férjével, a közelmúltban azonban megnyugtató híreket kapott orvosától azzal kapcsolatosan, hogy bármikor születhet újabb gyermekük.

Abban ugyanakkor biztos, hogy nem akar aktív sportolóként kismama lenni többé.

Nem szívesen nevezi visszavonulásnak ugyanakkor a lépést: inkább fejlődésnek, melynek részeként a tenisztől távol folytatja tovább életét.

„Nem akarom, hogy véget érjen, de

készen állok arra, ami jön.

Családot alapítottam és most teljesebbé teszem” – tette hozzá.

Rajongóinak is köszönetet mondott írásában.

„Annyi győzelemhez és trófeához juttattatok el: hiányozni fog önmagamnak az a változata, aki teniszezett. És ti is hiányozni fogtok” – fogalmazott.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Összességében jól sikerült ez a hét a forint számára, stabil volt és az utolsó két nap menetelésének köszönhetően felértékelődéssel zárta a hetet. Az S&P hitelminősítő péntek este megerősítette Magyarország adósbesorolását és a stabil kilátáshoz sem nyúlt, ami szintén kedvező a hazai fizetőeszköz szempontjából, amely a 392-es szinten fejezte be a pénteki kereskedést az euró ellenében. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×