eur:
391.27
usd:
366.62
bux:
68142.02
2024. április 30. kedd Katalin, Kitti
LEICESTER, ENGLAND - OCTOBER 16: Cristiano Ronaldo of Manchester United is helped up by Kasper Schmeichel of Leicester City during the Premier League match between Leicester City and Manchester United at The King Power Stadium on October 16, 2021 in Leicester, England. (Photo by Matthew Peters/Manchester United via Getty Images)
Nyitókép: Matthew Peters/Manchester United via Getty Images

"Erőnléti gondok" vannak C. Ronaldóval, de nem csak azok

Beleférhet az elképzeléseimbe, de... - nyilatkozott edzője, Erik Ten Hag.

Cristiano Ronaldónak erőnléti gondjai vannak Erik Ten Hag, a Manchester United labdarúgócsapatának a nemrég kinevezett vezetőedzője szerint.

Az MU portugál sztárja családi okokból kihagyta a nyáron a gárda thaiföldi és ausztráliai túráját, az Atletico Madrid elleni felkészülési mérkőzésen sem lépett pályára, majd vasárnap az első félidőben játszott a szintén spanyol Rayo Vallecano ellen. Utóbbi meccsen a 37 éves csatár azzal is felhívta magára a figyelmet, hogy a szünet után néhány társával együtt távozott a stadionból, ezt Ten Hag utóbb elfogadhatatlannak nevezte.

"Beleférhet az elképzeléseimbe, de javítania kell az erőnlétén. Fantasztikus játékos, ezt már sokszor bebizonyította, de egy futballista megítélésében mindig a pillanatnyi forma az elsődleges" - jelentette ki a holland tréner, aki az előző idény végén a bajnok Ajaxot hagyta el az MU kedvéért.

A ötszörös aranylabdás Ronaldo a hírek szerint távozna Manchesterből, mivel az csak az Európa-ligában szerepel a 2022/2023-as idényben, míg ő a Bajnokok Ligájában akar futballozni. Szóba hozták többek között a Chelsea-vel, a Bayern Münchennel, a Paris Saint-Germainnel, a Napolival, az Atlético Madriddal és profi pályafutásának első klubjával, a Sporting Lisboával is.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×