eur:
393.74
usd:
365.02
bux:
65384.6
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna
Az argentin Lionel Messi ünnepli gólját a 2022-es katari labdarúgó-világbajnokság dél-amerikai selejtezősorozatának 9. fordulójában játszott Argentína-Bolívia mérkőzésen Buenos Airesben 2021. szeptember 9-én. Az argentin válogatott Lionel Messi mesterhármasával 3-0-ra győzött. A 34 éves Messi a mérkőzésen megdöntötte Pelé válogatottbeli gólrekordját. A 34 éves támadó már 79 alkalommal talált a kapuba, míg a brazilok háromszoros világbajnoka 77-szer volt eredményes.
Nyitókép: MTI/EPA-EFE/Pool/Juan Ignacio Roncoroni

A vb után dönt jövőjéről Lionel Messi

Venezuelának gólt szerzett az argentin sztár.

A november-decemberi katari labdarúgó-világbajnokság után tervez dönteni sportágbeli jövőjéről Lionel Messi, az argentin válogatott és a Paris Saint-Germain hétszeres aranylabdás világsztárja.

A 34 éves futballista erről azután beszélt, hogy a már vb-résztvevő nemzeti együttese színeiben gólt szerzett a Venezuela ellen 3-0-ra megnyert Buenos Aires-i selejtezős mérkőzésen.

"Nem tudom, mit fogok csinálni a vb után, egyelőre csak arra figyelek, ami a következő hónapokban vár rám. Katar után sok mindent át kell majd értékelnem" - nyilatkozta Messi, aki júniusban ünnepli 35. születésnapját, és egyelőre nem tudott határozott igennel vagy nemmel felelni arra a kérdésre, hogy folytatja-e a szereplést az argentin válogatottban a vb után.

"Az az igazság, hogy nem tudom, de most csak arra figyelek, ami a közeljövőben történik, kedden például Ecuador ellen játszunk, aztán júniusban és szeptemberben felkészülési meccseink lesznek. Remélem, hogy ezek jól alakulnak, ugyanakkor biztos vagyok benne, hogy a világbajnokság után sok minden változik majd" - fogalmazott a játékos.

A dél-amerikai selejtezősorozatból az argentinok mellett a brazilok, az ecuadoriak és az uruguayiak biztosították katari részvételüket. A keddi utolsó fordulóban Peru, Kolumbia és Chile küzd még azért, hogy odaérjen az interkontinentális pótselejtezőt érő pozícióba. A dél-amerikai ötödik helyezettnek egy ázsiai együttest kell majd legyőznie júniusban a vb-szereplésért.

Címlapról ajánljuk
Hét órán belül két késelés Londonban - képek

Hét órán belül két késelés Londonban - képek

Alig terjedt el a brit közösségi médiában egy londoni vonaton történt, brutális késelésről szóló videó, pár órával később egy metróállomásról jelentettek hasonló támadást. A késes támadások korábban bűnbandák vagy tinédzserek leszámolásaira voltak jellemzők.

Teljes a patthelyzet a bécsi repülőtéren

Hiába a 36 órás sztrájk, megszakadtak a tárgyalások a szakszervezetek és az Austrian Airlines osztrák légitársaság között. A dolgozók a Lufthansa leányvállalatánál ugyanolyan béreket követelnek, mint az anyacégnél, ahol egyébként a közelmúltban zárult egy sikeres munkabeszüntetés.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×