eur:
392.53
usd:
365.93
bux:
66780.28
2024. április 25. csütörtök Márk
Nyitókép: Twitter/UEFA EURO 2020

Tágra nyílt szemekkel nézte Kleinheisler Lászlót az Eb-n több klub is

Számos érdeklődő van iránta, de... – érdekes nyilatkozatot tett eszéki vezetőedző, Nenad Bjelica.

Szavaiból kitűnik, hogy a horvát NK Osijek támadó középpályására konkrét ajánlat még nem érkezett, de nem kell semmit elsietniük. Kleinheislernek még egy évig érvényes szerződése van, és rajta is múlik, hogy marad vagy megy.

"Még egy év van hátra a szerződéséből, úgyhogy most lenne a legideálisabb eladni, persze csak akkor, ha nem akar hosszabbítani. Jó lenne, ha maradna, de a döntés az ő kezében van" – nyilatkozta Nenad Bjelica az Index horvát lapinterjú alapján készült tudósítása szerint.

Kleinheisler az előző szezonban 31 mérkőzésen játszott az eszéki együttesben, amely a második helyen végzett a horvát élvonalban. Ezeken 6 gólt szerzett és 6 gólpasszt adott.

Címlapról ajánljuk
Döntött a kormány: három kérdésben is módosítják az alaptörvényt – Kormányinfó percről percre

Döntött a kormány: három kérdésben is módosítják az alaptörvényt – Kormányinfó percről percre

Megszűnik az igazságügyi miniszteri ellenjegyzés a kegyelmi ügyekben, viszont kiskorúkat érintő ügyekben nem lehet majd kegyelmet adni – jelentette be a Kormányinfón Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter. Két további kérdésben is módosul az alaptörvény. Május 8-én Budapestre látogat a kínai elnök. Kövesse velünk élőben a Kormányinfót!

Orbán Viktor: idén lezárhatjuk a nyugati civilizáció egy dicstelen korszakát

Megkezdődött a Millenárison a Konzervatív Politikai Akció Konferenciája (CPAC Hungary), a kétnapos rendezvény megnyitóján a miniszterelnök is beszédet mondott. Úgy látja, a progresszív liberális szellem rosszabbá tette a világot, háborúkat szított, el akarta pusztítani a nemzeteket. Szerinte e szellem hívei ugyanúgy építik ki a hatalmukat, mint annak idején a kommunisták, a folyamatot öt pontba szedte.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 25. 06:13
×
×
×
×