eur:
393.85
usd:
367.9
bux:
66376.55
2024. április 25. csütörtök Márk
Növényi Norbert olimpiai bajnok birkózó a Magyar Olimpiai Bajnokok Klubja rendezvényén, ahol közelgő 60. születésnapja alkalmából köszöntötték egy budapesti étteremben 2017. május 9-én.
Nyitókép: MTI/Kovács Tamás

Növényi Norbert túl a covidon - "Azt hittem, meg fogok halni"

Tizenöt kilót fogyott két hét alatt, de bármilyen rosszul is volt, kórházba nem akart menni.

Két héten át minden nap fogyott egy kilót a most 63 éves olimpiai bajnok Növényi Norbert, aki átesett a koronavírus-fertőzésen.

Mára már visszaszedett a 15 kilóból 5-öt, de úgy érzi, nem bírja a szervezete a korábbi terhelést - derül ki a korábbi sportoló személyes beszámolójából.

Mivel - mint a Blikknek elmondta - félt attól, hogy kórházba menjen, otthon volt "rossz beteg", a szintén fertőzött párja és 11 éves fia "agyára ment" türelmetlenségével.

"Attól féltem, így ér véget az életem, és a családomnak így kell engem látni. Végigfutott rajtam, hogy nem mondtam eleget a szeretteimnek, hogy mennyire fontosak nekem. A nagyfiam kinn él Angliában, nem láttam másfél éve, csak telefonon beszélünk, az is megfordult a fejemben, hogy nem láthatom többé" - ecsetelte.

Minden Infostart-cikk a koronavírusról itt olvasható!

Címlapról ajánljuk
Az Egyesült Államok lépett a TikTokkal szemben, ketyeg az óra a kínai vállalatnak

Az Egyesült Államok lépett a TikTokkal szemben, ketyeg az óra a kínai vállalatnak

A platform jelenleg a legnépszerűbb a fiatalok körében, és amellett, hogy rengeteg időt töltenek el rajta, a megjelenő tartalmak jelentős befolyással vannak a felhasználókra politikailag is. A meghozott törvény arra kényszeríti a kínai vállalatot, hogy amerikai kézbe adja tengerentúli leányvállalatát, ám az államvezetés úgy is dönthet, hogy titkos technológiává nyilvánítja az algoritmust, így viszont 170 millió felhasználó maradhat hoppon.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
Alig mozdult az amerikai részvénypiac

Alig mozdult az amerikai részvénypiac

Reggel az ázsiai tőzsdéken kedvező hangulatban telt a kereskedés, ezt követően azonban Európában és Amerikában is elfogyott a lendület délutánra a tőzsdéken. Az üzemanyagárakról szóló bejelentést követően is erős a Mol, az olajcég árfolyama  2 százalékos pluszban zárt. Amerikában kis mértékű, vegyes irányú elmozdulás volt látható. Hasonló témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×