eur:
394.41
usd:
370.09
bux:
65674.41
2024. április 18. csütörtök Andrea, Ilma
Josep Maria Bartomeu klubelnök a spanyol első osztályú labdarúgó-bajnokságban játszó FC Barcelona új, holland vezetőedzőjének, Ronald Koemannak a hivatalos bemutatásán Barcelonában 2020. augusztus 19-én. A csapat öt nappal korábban 8-2-es vereséget szenvedett a Bayern Münchentől a labdarúgó Bajnokok Ligájának negyeddöntőjében.
Nyitókép: MTI/EPA/EFE/Alejandro Garcia

Lemondott az FC Barcelona teljes vezetése

A klub keddi elnökségi ülésén Josep Maria Bartomeu és társai bejelentették távozásukat.

Josep Maria Bartomeu és az FC Barcelona vezetőségének tagjai benyújtották lemondásukat a klub elnökségének keddi ülésén - írja az M4sport.hu.

Az elmúlt hetekben komoly elégedetlenség volt a klubon belül, a koronavírus-járvány miatt romlott a pénzügyi helyzet, és a csapat sem teljesített az elvárható szinten, augusztusban a Bayerntől például 8-2-re kikapott a Bajnokok Ligájában.

A bírálatok másik része a hatszoros alaranylabdás Lionel Messi kezelése miatt érték a vezetést; egyáltalán nem szabadott volna a konfliktusnak így elfajulnia - mondják a klub háza táján.

Bartomeu hat évig állt a klub élén.

Címlapról ajánljuk
Hamarosan újra kinyithat a történelmi budai gyógyfürdő

Hamarosan újra kinyithat a történelmi budai gyógyfürdő

A török hódoltság idején épült Király gyógyfürdőt a világjárvány idején zártak be, felújítását Őrsi Gergely kezdeményezte. A II. kerület polgármestere az InfoRádióban elmondta: reméli, hogy a többszereplős összefogás eredményeként sikerül olyan konstrukciót kidolgozni és hozzá forrást találni, amely révén a fürdő rekonstrukciója megvalósulhat.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 18. 15:50
×
×
×
×