eur:
393.28
usd:
367.71
bux:
65939.07
2024. április 24. szerda György
A győztes Hosszú Katinka a célban a 200 méteres pillangóúszás döntőjében a glasgow-i rövidpályás úszó Európa-bajnokságon 2019. december 6-án.
Nyitókép: A győztes Hosszú Katinka a célban a 200 méteres pillangóúszás döntőjében a glasgow-i rövidpályás úszó Európa-bajnokságon 2019. december 6-án. MTI/MTI Fotószerkesztőség/Illyés Tibor

Hosszú Katinka megszerezte az ezredik érmet

Hosszú Katinka aranyérmet nyert 100 méter vegyesen pénteken a Glasgow-ban zajló rövidpályás úszó Európa-bajnokságon.

A háromszoros olimpiai bajnok 57.36 másodperces idővel védte meg címét.

A 30 éves Hosszú a magyar úszósport történetének 1000. érmét szerezte felnőtt- és utánpótláskorú világversenyeket együtt számolva, s ez volt pályafutása 19. elsősége a 25 méteres kontinensviadalokon, amivel beérte az örökrangsor élén Cseh Lászlót.

Címlapról ajánljuk
Már a választók egyharmada sem szavazna a német koalícióra

Már a választók egyharmada sem szavazna a német koalícióra

Eddig sem szárnyalt a német koalíció az elmúlt egy évben végzett felmérések szerint, de most tovább csökkent a kormánypártok támogatottsága. A romló gazdasági helyzet és az ezzel kapcsolatos heves koalíciós viták szinte napról napra ássák alá a kormány népszerűségét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.24. szerda, 18:00
Isépy Tamás a Századvég makrogazdasági üzletág vezetője
Madár István a Portfolio vezető elemzője
Felszúrt a forint

Felszúrt a forint

A dollár gyengülésének következtében kedden érdemben erősödni tudott a forint a vezető devizákkal szemben, ezt követően szerda reggel az euróval és a dollárral szemben sem láthatunk nagyobb mozgásokat. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×