eur:
393.47
usd:
368.12
bux:
65986.87
2024. április 24. szerda György
Brig, 2017. július 7.Diego Maradona egykori argentin labdarúgócsillag a Gianni’s Game elnevezésű, korábbi focicsillagokat felvonultató mérkőzésen a svájci Brigben 2017. július 7-én. (MTI/EPA/Jean-Christophe Bott)
Nyitókép: Jean-Christophe Bott

Meggondolta magát az isteni Diego

Két nappal lemondása után Diego Maradona bejelentette, hogy mégis marad az argentin élvonalbeli Gimnasia y Esgrima La Plata labdarúgócsapatának vezetőedzői posztján.

"Boldog vagyok, hogy azt mondhatom, továbbra is az együttes edzője vagyok. Köszönöm a szurkolóknak és a játékosoknak, hogy közösen végre egységet teremtettünk a klubban" - írta közösségi oldalán a legendás játékos.

Az 1986-ban világbajnok Maradona kedden azért jelentette be a távozását, mert az egyesület elnöke, Gabriel Pellegrino belső ellentétek miatt nem kapta meg a támogatást az újraválasztásához, ő pedig szolidaritást vállalt a vezetővel.

Az 59 éves Maradona szeptember közepén vette át a Buenos Airestől 60 kilométerre fekvő La Plata csapatának irányítását, a gárda akkor az utolsó helyen állt a bajnokságban. Azóta nyolc meccsen három győzelem a mérleg, és a Gimnasia két helyet előrelépett a tabellán, a klubtagok száma pedig több ezerrel nőtt.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.24. szerda, 18:00
Isépy Tamás a Századvég makrogazdasági üzletág vezetője
Madár István a Portfolio vezető elemzője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×