eur:
394.97
usd:
371.53
bux:
0
2024. április 19. péntek Emma
Nyizsnij Novgorod, 2018. június 21.Diego Maradona legendás argentin futballista a Horvátország – Argentína mérkőzésen, az oroszországi labdarúgó-világbajnokság D csoportjának második fordulójában Nyizsnij Novgorodban 2018. június 21-én. (MTI/EPA/Vaszil Donev)
Nyitókép: Vaszil Donev

Megműtötték az argentin futballegendát

Az 58 éves Diego Maradona térdműtéten esett át egy Buenos Aires-i magánklinikán.

Diego Maradona ügyvédje, Matias Morla elmondta, hogy 58 éves ügyfele jobb térdét operálták meg, és ez az első műtét volt azok közül, amelyet Maradona orvosai ajánlottak számára annak érdekében, hogy edzőként tudjon dolgozni a továbbiakban. Később egy vállműtétet is végrehajtanak rajta.

Diego Maradona június közepén egészségügyi okok miatt mondott le másodosztályú mexikói csapatának, a Dorados de Sinaloának a vezetőedzői posztjáról.

Tavaly decemberben egy rutinvizsgálat gyomorproblémákat állapított meg nála, emiatt idén év elején műtötték meg. Matias Morla közölte: Maradona több edzői ajánlat közül válogathat majd, amint befejezi az orvosi kezeléseket.

Címlapról ajánljuk

Újabb részletek az idősek jogosítványáról

A Közlekedési Alkalmassági és Vizsgaközpont (KAV) tájékoztatása szerint 2021-ben 93 680 fő tett sikeres B kategóriás vizsgát, 2022-ben pedig 99 174-en, közöttük igen magas korú jelentkezők is.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×