eur:
392.77
usd:
366.29
bux:
66129.26
2024. április 26. péntek Ervin
Tallinn, 2018. október 15.Szalai Ádám (9) és Willi Orban (b) a labdarúgó Nemzetek Ligájában játszott Észtország – Magyarország mérkőzésen a tallinni A. Le Coq Arénában 2018. október 15-én. (MTI/EPA/Valda Kalnina)
Nyitókép: MTI/EPA/Valda Kalnina

Ki kell hagynia a sorsdöntő mérkőzést a magyar válogatott kulcsemberének

Willi Orban, az RB Leipzig magyar válogatott labdarúgója sérülés miatt nem játszhat a Wales elleni, továbbjutás szempontjából sorsdöntő Európa-bajnoki selejtezőmérkőzésen jövő kedden

A magyar szövetség (MLSZ) honlapján szerdán közölte, hogy a válogatott védelmének oszlopa meg sem érkezett Telkibe az együttes összetartására.

Emlékeztettek: Willi Orbán két héttel ezelőtt, a lipcseiek Német Kupa-mérkőzésén sérült meg. Kedden újabb vizsgálatoknak vetették alá, amelyeket követően eldőlt, hogy

a 26 éves futballistának a válogatott két novemberi mérkőzését ki kell hagynia.

A magyar válogatott pénteken Uruguay csapatát fogadja a jövő évi Európa-bajnokságon három csoporttalálkozónak és egy nyolcaddöntőnek otthont adó Puskás Aréna avatásán, majd Cardiffban lép pályára az Eb-selejtező zárófordulójában, s ha nyer, biztosan kijut a kontinensviadalra.

Címlapról ajánljuk
Egy mandátumot szerezhet az EP-választáson a Magyar Szövetség

Egy mandátumot szerezhet az EP-választáson a Magyar Szövetség

Ha áprilisban tartották volna az európai parlamenti választást Szlovákiában, akkor azt az ellenzéki Progresszív Szlovákia nyerte volna a szavazatok 27 százalékával. A hármas kormánykoalíció két pártja, a Smer és a Hlas 15, ill. 14 százalékot ért volna el – derült ki a legfrissebb közvéleménykutatás eredményeiből. A felmérés szerint a Magyar Szövetségnek is sikerülne egy képviselőt kijuttatnia Brüsszelbe.

Bóka János az Arénában: igazodás vagy újraegyesítés, ez az unió nagy kérdése

Mi az Európai Uniót egy szerződéses alapokon nyugvó szabályrendszerre épülő együttműködésnek tekintjük, ebbe az állandó közös hitelfelvétel, a közös eladósodás, a fiskális föderalizmus nem fér bele – mondta Bóka János az InfoRádió Aréna című műsorában. Az európai uniós ügyekért felelős miniszter beszélt az EP-választás tétéjéről, az unió jövőjéről és az EU-tagság húszéves mérlegéről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×